Ρε ο Ολυμπιακός φταίει για όλα!

Ρε ο Ολυμπιακός φταίει για όλα!

Ρε ο Ολυμπιακός φταίει για όλα!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta δύο κουβέντες για τις δραματικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΙ γίνεται ρε παιδιά; Μα ο…Ολυμπιακός κι ο πρόεδρός του δεν φταίνε για όλα;

Βγαίνει ο Αλέξης Κούγιας χθες στην τηλεόραση του Σκάϊ, στη Δίκη και μιλάει για τον κορυφαίο εισαγγελέα κύριο Ντογιάκο και τον κύριο Πατέρα.

Βγαίνουν σήμερα…ανατριχιαστικά ρεπορτάζ για τις εκλογές στην ΕΠΣ Ζακύνθου, της περιφέρειας του κυρίου Κοντονή.

Ποιος ξέρει τι θα βγει αύριο!

Κι όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τη διεθνή απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, εξέλιξη που θα προκαλέσει απίστευτες παρενέργειες σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία-και μακάρι να βγω ψεύτης.

Οι δε καμπάνες από την αθλητική δικαιοσύνη, κι από τους τακτικούς δικαστές, πέφτουν σαν βροχή, η μία μετά την άλλη. Και τώρα υπάρχουν φωνές από τις ίδιες πλευρές, που το περασμένο καλοκαίρι υπερθεμάτιζαν υπέρ των τακτικών δικαστών…

Πάντως, πλάκα πλάκα βλέπω κι οι τρεις μεγάλες ομάδες να ξεκινάνε τα πλέϊ οφς (αν γίνουν πλέϊ οφς…) με τους ίδιους όρους! Με τρεις βαθμούς μείον ο καθένας! Ο Παναθηναϊκός είχε μείον τρεις, η ΑΕΚ έφαγε μείον τρεις κι ο ΠΑΟΚ έφαγε μείον πέντε, αλλά ακούγεται πως το μείον πέντε θα γίνει μείον τρεις!

Κατά κάποιο τρόπο, μία δικαιοσύνη ως προς την διεξαγωγή των πλέϊ οφς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.