Το τριπλό «όχι» του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ (pic)

Το τριπλό «όχι» του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης αποκάλυψε την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να φέρει πίσω τον Αντρέ Βιεϊρίνια και το «όχι» του Πορτογάλου άσου της Βόλφσμπουργκ.

Η συνομιλία του γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο προσωπικό προφίλ του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με οπαδό της ομάδας επιβεβαίωσε το έντονο φλερτ του Ιβάν Σαββίδη με τον Αντρέ Βιεϊρίνια τον Γενάρη του 2015.

Ο Πορτογάλος πρώην άσος του «Δικεφάλου», μίλησε πριν από ένα χρόνο με τον ιδιοκτήτη της ομάδας για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ. Ήταν μια περίοδος, όπου ο Βιεϊρίνια μπορούσε να διαπραγματευτεί το νέο συμβόλαιό του, ο Σαββίδης σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει εκείνο το διάστημα του πρότεινε τετραετές «κλειστό» συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Τελικά ο αγαπημένος της ασπρόμαυρης κερκίδας, προτίμησε να παραμείνει στη Βόλφσμπουργκ και να ανανεώσει με τη γερμανική ομάδα, καθώς το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ αποδείχθηκε πιο ισχυρό μπροστά στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι προέκυψε και το τριπλό «όχι» που είπε στην οικογένεια Σαββίδη και στο οποίο αναφέρθηκε ο Γιώργος Σαββίδης στον διάλογο του, μέσω Instagram, με φίλο της ομάδας.

Θα κάνει τη ζημιά στην Ρεάλ Μαδρίτης η Βόλφσμπουργκ; Σε απόδοση 5.00 στην Interwetten η νίκη των Γερμανών.

Οπαδός ΠΑΟΚ: «Μπορείτε να προσπαθήσετε να φέρετε πίσω τον Βιεϊρίνια πίσω, σας παρακαλώ;».

Γ. Σαββίδης: «Νομίζω ότι είναι πολύ χαρούμενος στη Βόλφσμπουργκ».

Οπαδός ΠΑΟΚ: «Είπε ότι θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Θα ήταν η καλύτερη μεταγραφή».

Γ. Σαββίδης: «Σε μας είπε διαφορετικά πράγματα τρεις φορές»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα