Αύξηση και ανανέωση συμβολαίου στον Ιγουόμπι

Αύξηση και ανανέωση συμβολαίου στον Ιγουόμπι

Κώστας Ζάλιαρης
Αύξηση και ανανέωση συμβολαίου στον Ιγουόμπι

bet365

Ο τρομερός αντίκτυπος που έχει προκαλέσει ο Άλεξ Ιγουόμπι στις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Άρσεναλ, έχοντας ήδη πετύχει και δύο γκολ, του αποφέρουν νέο συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών.

Ο Νιγηριανός μέσος, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Έβερτον, σκόραρε και στην αναμέτρηση με τη Γουότφορντ, το περασμένο Σάββατο, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με τους «hornets» αν και επρόκειτο για μονόλογο από την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από το ξεπέταγμα του Ιγουόμπι που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και έχει βάλει τ' όνομά του για τα καλά στα πλάνα του προπονητή στην τελική ευθεία του φετινού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τη «Daily Mirror», ο 19χρονος άσος θα υπογράψει σύντομα νέο συμβόλαιο που θα επεκτείνει τη συνεργασία του με την Άρσεναλ κατά δύο χρόνια (μέχρι το 2021, ενώ το τρέχον συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι το 2019), ενώ, από τις 10.000 λίρες, ο μισθός του θα πάει στις 30.000 λίρες την εβδομάδα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα