Φορτούνης: «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Φορτούνης: «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Φορτούνης: «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

bet365

Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Κώστα Φορτούνη είναι έντονο, ωστόσο ο διεθνής μέσος τόνισε πως επιθυμία του είναι να παραμένει στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Φορτούνης διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων του εξωτερικού, όπως η Μπάγερν Λεβερκούζεν, όμως μιλώντας στη «Spοrt Day», ο 23χρονος διεθνής μέσο τόνισε πως προτεραιότητα του παραμένουν οι «ερυθρόλευκοι», αναφέροντας:

Η Sportingbet προσφέρει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Λεβαντόφσκι το πρώτο γκολ στο Μπάγερν Μονάχου - Μπενφίκα.

«Το ξέρω, αλλά έχω στο μυαλό μου τον Ολυμπιακό. Τον πρώτο λόγο τον έχει πάντα ο Ολυμπιακός. Θέλω να συνεχίσω εδώ. Αισθάνομαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Το έχω ξαναπεί, είναι η πρώτη χρονιά που αγωνίστηκα σε τόσα πολλά παιχνίδια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε με την ομάδα και θέλω να κάνουμε του χρόνου μία καλύτερη πορεία στην Ευρώπη».

Σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο του Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Θα είναι κακό για όλους. Όχι μόνον για μας, αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα