Ρώτησαν για Γκόμες Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο

Ρώτησαν για Γκόμες Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο

Gazzetta team
Ρώτησαν για Γκόμες Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο

bet365

Για την περίπτωση του Πορτογάλου αριστερού μπακ της Μπράγκα, Τιάγκο Γκόμες, που αγωνίζεται ως δανεικός στη Μετς φαίνεται πως ρώτησαν Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο.

Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπροτόλο «τσέκαραν» διάφορες περιπτώσεις παικτών στη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Πορτογαλία και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», οι εκπρόσωποι της «Ένωσης» ρώτησαν για την περίπτωση το αριστερού μπακ Τιάγκο Γκόμες, που αγωνίζεται στη Μετς ως δανεικός από τη Μπράγκα.

Η ΑΕΚ σκοπεύει να ενισχυθεί το καλοκαίρι στη συγκεκριμένη θέση, προσθέτοντας μία επιπλέον λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας και το όνομα του 30χρονου Πορτογάλου συζητήθηκε κατά τη διάρκεια των συνομιλιών με ανθρώπους της Μπράγκα.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Μετς δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει την άνοδο στη Ligue 1 και ο Γκόμες φαίνεται πως ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ το συμβόλαιο του με του με τον πορτογαλικό σύλλογο λήγει το καλοκαίρι του 2017.

Τη φετινή σεζόν μετρά 22 συμμετοχές, ενώ τις προηγούμενες δύο χρονιές αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια με τη Μπράγκα.

Έχει αγωνιστεί σε Μπενφίκα, Ζαγκλεμπιέ, Εστορίλ, Μπελενένσες και Οσασούνα, ενώ μετρά μία ανεπίσημη συμμετοχή με την εθνική Πορτογαλίας σε φιλικό με την Αργεντινή τον Νοέμβριο του 2014. Άλλες δύο φορές έχει βρεθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα