To Κερατσίνι τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη

To Κερατσίνι τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη

Gazzetta team
To Κερατσίνι τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη

bet365

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού έδωσαν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Α.Π.Ο Κερατσινίου, στο περιθώριο του οποίου τιμήθηκαν και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο αείμνηστος πατέρας του, Μιλτιάδης Μαρινάκης.

Ακόμα ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα έδωσαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζοντας τον Α.Π.Ο. Κερατσινίου το απόγευμα της Δευτέρας (4/4), με τα έσοδα από την αναμέτρηση να πηγαίνουν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Κερατσινίου.

Στο περιθώριο του αγώνα βραβεύτηκε ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ τιμήθηκε και η μνήμη του αείμνηστου πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Μερικά, ακόμα, γκολ ανθρωπιάς έβαλαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού το απόγευμα της Δευτέρας (4 Απριλίου) στον υπ' αριθμόν 644 αγώνα με αντίπαλο τον Α.Π.Ο. Κερατσινίου. Ο αγώνας ήταν διπλά σπουδαίος καθώς αφενός ενισχύθηκε οικονομικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο Κερατσινίου όπου και πήγαν όλα τα έσοδα και αφετέρου γιατί έγιναν πολύ σημαντικές βραβεύσεις.

Τιμήθηκε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, για την έως τώρα προσφορά του στον Θρύλο και τον αθλητισμό γενικότερα. Ξεχωριστή, αναμφίβολα, ήταν και η στιγμή που τιμήθηκε από τους Βετεράνους του Κερατσινίου η μνήμη του αείμνηστου πατέρα του Προέδρου του Ολυμπιακού. Η πρόβλεψη γι' αυτή την ειδική βράβευση στη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη έγινε από την ομάδα του Κερατσινίου καθώς είχε προσφέρει ως Πρόεδρος στον τοπικό Α.Π.Ο.

«Τιμή και δόξα στον Μιλτιάδη Μαρινάκη. Αναφερόμαστε στο όνομά του με μεγάλη συγκίνηση. Ήταν ένα κόσμημα για τον Ολυμπιακό και το Κερατσίνι. Εμείς οι βετεράνοι και ο κόσμος θα τον έχουμε για πάντα στην καρδιά μας», είπε από μικροφώνου ο Αντώνης Γλύκας εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων. Εκεί για τις σχετικές βραβεύσεις ήταν ο Κωνσταντίνος Καρδιασμένος (σ.σ.: Διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας και ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός).

Για την ιστορία, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού κέρδισαν και σ' αυτό το ματς με τον Λουτσιάνο να δίνει ρεσιτάλ και να οδηγεί τους ερυθρόλευκους σε νίκη με 5-1. Ο «Λούτσι» έβαλε συνολικά 4 γκολ ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Γιάννης Σιδέρης. Το γκολ της τιμής των γηπεδούχων σημείωσε ο Χονδρουδάκης.

Για τον Ολυμπιακό άρχισαν τον αγώνα οι Κελεσίδης, Αρζένης, Γ. Σιδέρης, Καλύβας, Καλτσάς, Καρασαββίδης, Μπαρμπαρής, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Τζιωρτζόπουλος, Καλογερόπουλος. Εν συνεχεία αγωνίστηκαν οι Σταυρόπουλος, Καλύκας, Κουμαριάς, Απρογέρακας, Γλύκας, Κωττάκης, Γαϊτανάρος, Καλαμάρας, Μπαρμπαρής, Βέλιος, Βασιλειάδης, Ρούσος, Μαντάζης. Προπονητής ο Αντώνης Τζανετουλάκος, φροντιστής ο Πέτρος Ρηγούτσος και Νίκος Τουλγέρογλου και φυσιοθεραπευτής ο Τόλης Κρεούζος. Παρόντες, χωρίς να αγωνιστούν, ήταν οι Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Γκαβέζος, Αγγελής, Λεβαντής, Τσατσαρίδης, Λαβούτας, Δαμιανίδης, Μαριόλης, Καλούδης, Κ. Καλτσάς. Με το πέρας του αγώνα ακολούθησε ξεξίωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα