Tα ρεκόρ που κυνηγούν ακόμα οι «ερυθρόλευκοι»

Tα ρεκόρ που κυνηγούν ακόμα οι «ερυθρόλευκοι»

Gazzetta team
Tα ρεκόρ που κυνηγούν ακόμα οι «ερυθρόλευκοι»

bet365

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τον τίτλο του πρωταθλητή, ωστόσο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος οι «ερυθρόλευκοι» μόνο αδιάφοροι δεν θα είναι, καθώς κυνηγούν ακόμα τρία ρεκόρ.

Μπορεί οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές να μην παρουσιάζουν βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, μιας και το πρωτάθλημα έχει κριθεί, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούν να καταρρίψουν ακόμα μία σειρά από ρεκόρ.

Αρχικά η ομάδα του Μάρκο Σίλβα με τη νίκη της επί του Πανθρακικού, έφτασε τις 25 νίκες στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας την καλύτερη της επίδοση, η οποία κρατά από τη σεζόν 2000-01 και έχει τη δυνατότητα να φτάσει ακόμα και τις 28 νίκες σε 30 παιχνίδια.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν ακόμα 76 βαθμούς και με 3 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της Superleague, έχουν μπροστά τους μία καλή ευκαιρία, έτσι ώστε να ξεπεράσουν το δικό του ρεκόρ σε συγκομιδή βαθμών, το οποίο επίσης χρονολογείται από τη σεζόν 2000-01 όταν οι Πειραιώτες είχαν συγκεντρώσει 78 βαθμούς.

Ακόμα, ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να καταρρίψει και το ρεκόρ της μεγαλύτερης διαφοράς πρωτοπόρου από τον δεύτερο του πρωταθλήματος, το οποίο και ανήκει στον ίδιο από τη σεζόν 2013-14, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τελειώσει τη χρονιά με 86 βαθμούς έναντι 69 του δεύτερου ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή η διαφορά του από τη δεύτερη τους βαθμολογικού πίνακα ΑΕΚ είναι στο +22 και με τα τρία ματς που τους απομένουν φαντάζει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να «σπάσουν» αυτό το ρεκόρ.

Τέλος, άλλο ένα μεγάλο ρεκόρ που κυνηγούν οι Πρωταθλητές Ελλάδας αφορά τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες εντός έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το ματς με τον Πανθρακικό έφτασαν τα 24 συνεχόμενα τρίποντα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ισοφαρίζοντας τις αντίστοιχες επιδόσεις των ΠΑΟΚ και Άρη και πλέον απέχουν τέσσερις νίκες από το ιστορικό ρεκόρ των 28 νικών της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα