Προσφυγή ο Φωτάκης στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Προσφυγή ο Φωτάκης στον Πανθρακικό

bet365

Ο Γιώργος Φωτάκης κατέθεσε προσφυγή ζητώντας τις όποιες οφειλές από τον Πανθρακικό, με τους ακρίτες να αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί λύση.

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον Πανθρακικό ο Γιώργος Φωτάκης. Ο 34χρονος μέσος αποκτήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της παράτασης των μεταγραφών, όμως υπέγραψε για έξι μήνες, ενώ αγωνίστηκε μόλις σ' ένα ματς.

Πέραν του ότι λήγει το συμβόλαιό του το προσεχές καλοκαίρι, ο Φωτάκης κατέθεσε και προσφυγή ζητώντας τα χρήματα που του οφείλουν οι ακρίτες για να αποχωρήσει από την ομάδα της Κομοτηνής.

Πάντως, από την ΠΑΕ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση μέχρι την εκδίκαση της εν λόγω υπόθεσης, αν και αυτή δε θα παίξει ρόλο στην αδειοδότηση, με την οποία οι Θρακιώτες θα ασχοληθούν με το πέρας της φετινής σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα