Μεληκιώτης: Το ταλέντο που θα κάνει τη διαφορά στη Βέροια

Μεληκιώτης: Το ταλέντο που θα κάνει τη διαφορά στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Μεληκιώτης: Το ταλέντο που θα κάνει τη διαφορά στη Βέροια

bet365

Ο Δημήτρης Μεληκιώτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός με τη Βέροια, πέτυχε το παρθενικό του γκολ στη Σούπερ Λίγκα και ετοιμάζεται να κάνει τη διαφορά με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Στην τρίτη του συμμετοχή στη Σούπερ Λίκγα ο Δημήτρης Μεληκιώτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός με τη Βέροια στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Μάλιστα, στο 58' πέτυχε και το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα κάνοντας την ανατροπή για τη «βασίλισσα του Βορρά».

Ο νεαρός επιθετικός γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1986 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Είναι επαγγελματίας τα τελευταία 2,5 χρόνια, όμως πιο πολύ παίζει με την Κ20, όπου κάνει τη διαφορά, ενώ τα είχε πάει πολύ καλά και στην προετοιμασία το περασμένο καλοκαίρι, όπου επίσης είχε βρει δίχτυα.

Είναι γρήγορος, ψηλός (1,76μ.), ευκίνητος και στη Βέροια πιστεύουν ότι έχει μέλλον μπροστά του, καθώς και πως έχει τα στοιχεία και τις δυνατότητες για μία αξιόλογη καριέρα και όχι απλά για να λέει ότι παίζει μπάλα! Μάλιστα, τονίζουν ότι είναι χαμηλών τόνων, κάτι που είναι σημαντικό για έναν παίκτη, ειδικά στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, αλλά και πως άμεσα θα στελεχώσει την πρώτη ομάδα και ίσως από την επόμενη χρονιά να αποτελέσει και δεύτερη επιλογή στην κορυφή της επίθεσης ή και στα πλάγια.

Κάτι που αποκάλυψε και ο ίδιος με... έμμεσο τρόπο στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο. «Ο προπονητής δοκιμάζει πλέον και κάποιους άλλους παίκτες ενόψει της νέας σεζόν», ανέφερε, χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Βέβαια, αυτό θα εξαρτηθεί από το ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα μείνουν το ερχόμενο καλοκαίρι, με μία πιο ξεκάθαρη εικόνα να υπάρχει μετά από το προσεχές ματς με τη Σκόντα Ξάνθη εντός έδρας. Την 28η αγωνιστική, λοιπόν, άνοιξε... λογαριασμό στη Σούπερ Λίγκα και δείχνει έτοιμος να κάνει τη διαφορά και με την πρώτη ομάδα της Βέροιας, κάτι που μπορεί να πετύχει με σκληρή δουλειά και προσήλωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα