Η Στουρμ πρότεινε νέο δανεισμό Αυλωνίτη!

Η Στουρμ πρότεινε νέο δανεισμό Αυλωνίτη!

Δημήτρης Τομαράς
Η Στουρμ πρότεινε νέο δανεισμό Αυλωνίτη!

bet365

Συνεχίζονται αυτές τις ημέρες οι συζητήσεις Ολυμπιακού - Στουρμ με τους Αυστριακούς να έχουν ρίξει στο τραπέζι την πρόταση για νέο ετήσιο δανεισμό.
Η Στουρμ Γκρατς αυξάνει σιγά σιγά την πίεση για να κρατήσει τον Αυλωνίτη. Μία παράμετρος παραμονής την οποία έχουμε ήδη επισημάνει είναι μέσω ενός ακόμα δανεισμού.
Ο αυστριακός σύλλογος έριξε στο τραπέζι την φόρμουλα του δανεισμού για έναν ακόμα χρόνο. Αυτό έχει συμβεί διότι ακόμα οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό σκέλος. Έτσι η Στουρμ επιδιώκει να κλείσει τον Έλληνα στόπερ με λιγότερα χρήματα. Ακόμα και για την αγορά του πάντως θα καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Οι συζητήσεις για την απόκτησή του κυμαίνονται από τις 800.000 ευρώ μέχρι το 1,5 εκατ. ευρώ.
Εκτός αυτού σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να δει και το συμβόλαιό του ο ίδιος ο Αυλωνίτης. Και αυτό διότι φέτος κάλυπτε ένα μέρος και ο Ολυμπιακός. Επίσης στα συμβόλαια στην Αυστρία υπάρχουν και άλλοι παράμετροι καθώς υπάρχουν και μπόνους βάση πόντων. Τέλος στην περίπτωση που κλείσει οριστικά ένας ακόμα δανεισμός τότε θα γίνει επέκταση του συμβολαίου του Αυλωνίτη στον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο για να μπει μετά οψιόν για κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα