Η Στουρμ πρότεινε νέο δανεισμό Αυλωνίτη!

Η Στουρμ πρότεινε νέο δανεισμό Αυλωνίτη!

Συνεχίζονται αυτές τις ημέρες οι συζητήσεις Ολυμπιακού - Στουρμ με τους Αυστριακούς να έχουν ρίξει στο τραπέζι την πρόταση για νέο ετήσιο δανεισμό.

Η Στουρμ πρότεινε νέο δανεισμό Αυλωνίτη!
Η Στουρμ Γκρατς αυξάνει σιγά σιγά την πίεση για να κρατήσει τον Αυλωνίτη. Μία παράμετρος παραμονής την οποία έχουμε ήδη επισημάνει είναι μέσω ενός ακόμα δανεισμού.
 
Ο αυστριακός σύλλογος έριξε στο τραπέζι την φόρμουλα του δανεισμού για έναν ακόμα χρόνο. Αυτό έχει συμβεί διότι ακόμα οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό σκέλος. Έτσι η Στουρμ επιδιώκει να κλείσει τον Έλληνα στόπερ με λιγότερα χρήματα. Ακόμα και για την αγορά του πάντως θα καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Οι συζητήσεις για την απόκτησή του κυμαίνονται από τις 800.000 ευρώ μέχρι το 1,5 εκατ. ευρώ.
 
Εκτός αυτού σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να δει και το συμβόλαιό του ο ίδιος ο Αυλωνίτης. Και αυτό διότι φέτος κάλυπτε ένα μέρος και ο Ολυμπιακός. Επίσης στα συμβόλαια στην Αυστρία υπάρχουν και άλλοι παράμετροι καθώς υπάρχουν και μπόνους βάση πόντων. Τέλος στην περίπτωση που κλείσει οριστικά ένας ακόμα δανεισμός τότε θα γίνει επέκταση του συμβολαίου του Αυλωνίτη στον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο για να μπει μετά οψιόν για κάθε ενδιαφερόμενο.

Best of internet