Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ του Μπουγαϊδη!

ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ του Μπουγαϊδη!

Ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης αν και μόλις 22 ετών έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με τον υποβιβασμό τριών ελληνικών ομάδων, εκ των οποίων οι ΑΕΚ και Άρης!

Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ του Μπουγαϊδη!

Υποβιβασμός Νο3 για τον Μπουγαϊδη φέτος. Ο 22χρονος αμυντικός που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις Ακαδημίες του Αγροτικού Αστέρα και του Άρη σίγουρα ποτέ δεν θα περίμενε τέτοια εξέλιξη στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Ας τα πάρουμε όλα όμως με χρονολογική σειρά. Το 2011 ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης εντάσσεται στο δυναμικό του Άρη. Ακολουθούν οι Γρανάδα και ΑΕΚ, της οποίας ήταν μέλος στην... μαύρη σελίδα της ιστορίας της με τον υποβιβασμό της στο ματς με τον Πανθρακικό (0-1 με διακοπή στο ΟΑΚΑ).

Ήταν 14 Απριλίου του 2013. Η ενδεκάδα της ΑΕΚ τότε ήταν: Αραμπατζής, Βλάχος, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Τσουμάγκας, Μητρόπουλος, Φέτσης (67' Ρίκκα), Γκερέιρο, Ανάκογλου, Φούντας και Πετρόπουλος.

Ακολούθησε ο υποβιβασμός του Άρη. Ήταν μέλος της ομάδας που το 2013-2014 έπεσε κατηγορία (σ.σ. Β' Εθνική στην οποία ο Άρης όμως δεν μπόρεσε τελικά να παίξει λόγω οικονομικών προβλημάτων). Ο Άρης εκείνη την περίοδο τερμάτισε τελευταίος.

Με μόλις 3 νίκες σε 34 αγώνες, υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία. Μετά το πέρασμά του από ομάδες του εξωτερικού (Πολωνία και Ισπανία) ο Μπουγαϊδης γύρισε στην Ελλάδα και τον Πανθρακικό, με τον οποίο φέτος πέφτει ξανά κατηγορία! Πρόκειται πραγματικά για ένα απίστευτο ρεκόρ που γίνεται μέσα σε λίγα χρόνια (από το 2013 έως το 2016 έχει τρεις υποβιβασμούς!).

Το 2013-2014 βρέθηκε και στην Γρανάδα η οποία γλίτωσε τον υποβιβασμό της στην Segunda Division για μόλις 2 βαθμούς! Η β' ομάδα στην οποία είχε τις πιο πολλές συμμετοχές πάντως είχε αρκετά καλό πλασάρισμα.

Best of internet