Σκέφτονται την Ευκαρπία στον Ηρακλή

Σκέφτονται την Ευκαρπία στον Ηρακλή

Gazzetta team
Σκέφτονται την Ευκαρπία στον Ηρακλή

bet365

Στον Ηρακλή προσπαθούν να περιορίσουν τα έξοδα προκειμένου να σταματήσει η οικονομική ζημιά που υφίστανται ο σύλλογος. Στην ΠΑΕ σκέφτονται ν' αλλάξουν έδρα και να αφήσουν το αχανές και ακριβό Καυτανζόγλειο για την Ευκαρπία.

Οι «κυανόλευκοι» αποφάσισαν να συμμαζέψουν τα οικονομικά τους προκειμένου το σωματείο να μην παρουσιάζει ζημιές στο τέλος κάθε χρονιάς. Οι Θεσσαλονικείς σκέφτονται πολύ σοβαρά να αφήσουν το αχανές και πανάκριβο Καυτανζόγλειο για την Ευκαρπία. Η ΠΑΕ Ηρακλής ως το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να δαπανήσει ένα κονδύλι που θα αγγίζει τις 200.000 ευρώ και έχει να κάνει με το κόστος ενοικίασης του γηπέδου, το ποσοστό από τα εισιτήρια και ορισμένες εργασίες που έγιναν στο στάδιο. Τα οφέλη που θα έχει ο Γηραιός από την χρήση του είναι μηδαμινά. Εκτός από την μπουτίκ που βρίσκεται στο Καυτανζόγλειο δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τίποτα άλλο. Στον Ηρακλή σκέφτονται η ομάδα ν' αλλάξει έδρα. Η λύση της Ευκαρπίας φαντάζει ως ιδανική καθώς τα χρήματα που απαιτούνται για την ενοικίαση του είναι πολύ λιγότερα από αυτά δίνουν για το Καυτανζόγλειο. Η οριστική απόφαση θα παρθεί από τον Σπύρο Παπαθανασάκη τις επόμενες ημέρες και λίγο πριν φύγει για τον Καναδά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα