ΠΑΕ Ατρόμητος: «Λεωνίδα συνέχισε, εσύ θα νικήσεις»

ΠΑΕ Ατρόμητος: «Λεωνίδα συνέχισε, εσύ θα νικήσεις»

Gazzetta team
ΠΑΕ Ατρόμητος: «Λεωνίδα συνέχισε, εσύ θα νικήσεις»

bet365

Ο Ατρόμητος είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσούκη και κόντρα στον Παναιτωλικό οι αρχηγοί των δύο ομάδων φόρεσαν μπλουζάκια με τα οποία έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον νεαρό ποδοσφαιριστή που δίνει τη δική του μάχη...

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ:

«Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για ένα νέο παιδί, εν προκειμένω για τον πρώην ποδοσφαιριστή των Τμημάτων Υποδομής της ομάδας μας Λεωνίδας Κουτσούκης, όταν δίνει μια «μάχη» είναι να του υπενθυμίζουμε διαρκώς ότι κι εμείς είμαστε συμμέτοχοι, αγωνιούμε κι ευχόμαστε να βγει νικητής!

Mε πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ατρόμητος πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα με τον Παναιτωλικό οι αρχηγοί των δύο ομάδων Σωκράτης Φυτανίδης - Γιώργος Κούσας και ο διαιτητής Βαγγέλης Κιοτζένης έστειλαν λοιπόν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στον Λεωνίδα.

9B6A0706 copy.jpg

Το ίδιο έκανε όμως σύσσωμη η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου η οποία πριν από το παιχνίδι με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού παρατάχθηκε φορώντας τα φακελάκια με το μήνυμα: "Λεωνίδα συνέχισε, εσύ θα νικήσεις"».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα