Ο Νίκος Αναστόπουλος στο Μουσείο Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος στο Μουσείο Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ.

Gazzetta team
Ο Νίκος Αναστόπουλος στο Μουσείο Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ.

bet365

Στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ βρέθηκε ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος.

Ένας μπασκετικός… ποδοσφαιράνθρωπος , ο Νίκος Αναστόπουλος, εκ των κορυφαίων επιθετικών του ελληνικού ποδοσφαίρου στο παρελθόν, νυν τεχνικός της ομάδας του Άρη την οποία οδήγησε φέτος σε άνοδο στην Β΄ Εθνική , επισκέφθηκε το Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ. Ο Νίκος Αναστόπουλος που στα νεανικά του χρόνια έπαιζε μπάσκετ, ήταν πλέι μέικερ στην ομάδα της Δάφνης(είχε για ένα διάστημα προπονητή τον Κώστα Μπογατσιώτη),ενώ αργότερα διετέλεσε και πρόεδρος της Δάφνης, αποδέχθηκε την πρόταση του Γιωργή Μπουσβάρου και ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου μας.

«Μου αρέσει η ιστορία, μου αρέσει και το μπάσκετ οπότε ευχαριστήθηκα αυτή μου την επίσκεψη» δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος και πρόσθεσε: «Οι παλιές φωτογραφίες, οι φανέλες τόσων μεγάλων αστέρων, το σακάκι του Ιωαννίδη αλλά και τα παλιά αντικείμενα που έχει συγκεντρώσει η ΧΑΝΘ είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εύχομαι να συνεχιστεί η προσπάθεια σας», είπε ο «αλενατόρε» που δεν έχασε την ευκαιρία επίσης να διατυπώσει τις απόψεις του σε σχετική συζήτηση που είχε με τον Γιωργή Μπουσβάρο για το επίπεδο της φετινής Euroleague όπως και της Α1 μιας και παρακολουθεί φανατικά παιχνίδια αλλά και όλες τις εξελίξεις στον χώρο του μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα