Και ξαφνικά... διάψευση για την ιστορία των αναβολικών στην Πρέμιερ Λιγκ!

Κώστας Ζάλιαρης
Και ξαφνικά... διάψευση για την ιστορία των αναβολικών στην Πρέμιερ Λιγκ!

bet365

Από την αρχή ιστορία έδειχνε να μην έχει βάση και να εμφανίζονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί, με τον Δρ. Μαρκ Μπόναρ να διαψεύδει το δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει χορηγήσει αναβολικά σε ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ!

Από το ξημέρωμα της Κυριακής έχει προκληθεί σάλος στο αγγλικό ποδόσφαιρο με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των «Sunday Times» που ναι μεν ισχυρίζονταν ότι δεν έχουν αποδεικτικά στοιχεία για όσα δημοσιεύουν, αλλά δεν δίστασαν να βγάλουν στην επιφάνεια ιστορία κατά την οποία αστέρες της Πρέμιερ Λιγκ έκαναν χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Σύμφωνα με το στόρι που δημοσιεύθηκε, ο γιατρός Δρ. Μαρκ Μπόναρ είχε επαφές με παίκτες των Άρσεναλ, Τσέλσι, Λέστερ και Μπέρμιγχαμ και τους χορήγησε αναβολικά, ενώ συνολικά είχε επαφές με 150 αθλητές προκειμένου να τους βοηθήσει με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών!

Ο συγκεκριμένος γιατρός, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας κι άλλες φορές στο παρελθόν για ... κομπογιαννίτικες μεθόδους, αφού δεν έχει άδεια (!) και μάλιστα, το χειρότερο απ' όσα έχουν βγει στη φόρα για εκείνον, είναι η κοροϊδία μιας ασθενή του, η οποία απεβίωσε νικημένη από τον καρκίνο μόλις δύο εβδομάδες αφότου της έλεγε ο γιατρός ότι... πήγαινε καλά και έπρεπε να συνεχίσει να τον πληρώνει για τις θεραπείες!

Ο εν λόγω «Δόκτωρ», λοιπόν, αρκετές ώρες έπειτα απ' όσα ακολούθησαν, χρησιμοποίησε λογαριασμό στο twitter για να χαρακτηρίσει ψευδή και παραπλανητικά τα όσα δημοσίευσαν οι «Sunday Times», διαψεύδοντας τα όσα του χρεώνονταν...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα