ΠΑΟΚ: Πάλι καλά που επιστρέφει ο Μακ

ΠΑΟΚ: Πάλι καλά που επιστρέφει ο Μακ

ΠΑΟΚ: Πάλι καλά που επιστρέφει ο Μακ

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεμείνει από επιθετικούς, ο Στέφανος Αθανασιάδης συμπλήρωσε κάρτες και ευτυχώς για τον «Δικέφαλο», που επιστρέφει ο Ρόμπερ Μακ…

Ο «Δικέφαλος» θα παίξει τους δύο «τελικούς, με Λεβαδειακό και Πλατανιά, για την είσοδο στα πλέι οφ χωρίς τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος στον αγώνα της Νέας Σμύρνης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να απουσιάσει από τα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει και πολλές επιλογές για να καλύψει το κενό του Αθανασιάδη. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ παραμένει εκτός ομάδας και λογικά δεν προλαβαίνει το ματς της ερχόμενης Κυριακής (10/4) με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.

Το μόνο θετικό για τον Σέρβο είναι η επιστροφή του Ρόμπερ Μακ, ο οποίος εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγώνων που του είχε επιβληθεί λόγω της κόκκινης που δέχθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε διαφορετική περίπτωση είτε θα έπρεπε να παίξει χωρίς επιθετικό (όχι πως ο Μακ είναι «καθαρός» φορ…), είτε θα έπρεπε «να ρίξει στα βαθιά» τον 18χρονο Κριστιάν Κούστα, τον οποίο είχε στον πάγκο στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα