Eπιστρέφουν για να... ξαναφύγουν Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπρτόλο

Eπιστρέφουν για να... ξαναφύγουν Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπρτόλο

Gazzetta team
Eπιστρέφουν για να... ξαναφύγουν Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπρτόλο

bet365

Το ταξίδι των Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο στην Πορτογαλία ολοκληρώνεται, με τους δύο άνδρες να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Αθήνα, ωστόσο όχι για πολύ, καθώς αμφότεροι ετοιμάζονται για...νέο «σαφάρι».

Έχοντας παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες και περιπτώσεις παικτών στην ολιγοήμερη παραμονή τους στην Πορτογαλία, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουντινγκ των «κιτρινόμαυρων», Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ετοιμάζονται για την επιστροφή του στην Αθήνα.

Οι δύο άνδρες γυρίζουν με γεμάτη λίστα, ωστόσο σύμφωνα με τη «Sportday» υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να παραμείνουν για ακόμα μία ημέρα στην Ιβηρική χερσόνησο, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Δευτέρας (4/4) ανάμεσα σε Μπελενένσες και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Λεβάντε - Σπόρτινγκ Χιχόν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ακόμα και μετά την επιστροφή τους από την Πορτογαλία τα ταξίδια τους θα συνεχιστούν και μάλιστα άμεσα, καθώς θα ακολουθήσει αρχικά «σκανάρισμα» σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ στη συνέχεια ο Ντε Μπαρτόλο αναμένεται να βρεθεί στην Αργεντινή, «τσεκάροντας» και στην πατρίδα του ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για την «Ένωση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα