Δέλλας: «Δώσαμε διακαιώματα στο δεύτερο ημίχρονο»

Δέλλας: «Δώσαμε διακαιώματα στο δεύτερο ημίχρονο»

Δέλλας: «Δώσαμε διακαιώματα στο δεύτερο ημίχρονο»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από τη χαλάρωση του Ατρομήτου στο δεύτερο μέρος, εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες κρίνονται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έγινε ένα καλό και ανοιχτό παιχνίδι. Μπήκαμε καλά και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και πετύχαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε δικαιώματα, αλλά και ο αντίπαλος μας ανάγκασε σε λάθη με την πίεσή του. Παρ' όλα αυτά κρατήσαμε τη νίκη και δημιουργήσαμε και εμείς ευκαιρίες και θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη». 

Για την εικόνα του Ατρομήτου του στο δεύτερο μέρος: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν κρατήσαμε την μπάλα όπως έχουμε πει, αλλά το άγχος των παικτών ήταν μεγάλο. Η θέλησή τους ώστε να έχουν πιθανότητες για την επόμενη αγωνιστική είναι πολύ μεγάλη και αυτό βγαίνει σε πίεση. Κάθε νίκη μας δίνει ελπίδα για τον επόμενο αγώνα, μήπως καταφέρουμε και φτάσουμε στο θαύμα των play-offs». 

Για το αν οι παίκτες κρίνονται στα τελευταία παιχνίδια που έχουν απομείνει στη σεζόν: «Όλοι κρίνονται όχι μόνο με τον αγώνες, αλλά και από την καθημερινή παρουσία στις προπονήσεις. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα συμβαίνει αυτό και όχι φυσικά μόνο για τους παίκτες, αλλά κι για εμένα».

 

Best of internet