Τσιμίκας: «Όνειρό μου να γίνω βασικός στον Ολυμπιακό»

Τσιμίκας: «Όνειρό μου να γίνω βασικός στον Ολυμπιακό»

Τσιμίκας: «Όνειρό μου να γίνω βασικός στον Ολυμπιακό»

Οι Τσιμίκας και Χουτεσιώτης μίλησαν μετά το ματς με τον Πανθρακικό για τους στόχους τους με τον Ολυμπιακό.

 
Ο Τσιμίκας τόνισε στην συνδρομητική τηλεόραση για:
 
Το άδειο γήπεδο: Παίζαμε χωρίς τους φιλάθλους μας, τον δωδέκατο παίκτη μας, αλλά ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι. Τα δώσαμε όλα, ήμασταν όλοι μαζί και πήραμε άξια τη νίκη
 
Το ματς με την Καλλονή και τον κόσμο: Τους περιμένουμε. Για εμάς θα είναι μεγάλη χαρά να έρθουν όλοι να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα.
 
Τις ευκαιρίες που του δίνει ο Σίλβα: Είναι το καλύτερο συναίσθημα να βλέπεις τον προπονητή να σου δίνει ευκαιρίες. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Το ίδιο θα κάνω και τις επόμενες ημέρες και θα προσπαθήσω να βοηθάω την ομάδα. Το όνειρό μου είναι να παίξω και να γίνω βασικός στον Ολυμπιακό.
 
Ο Χουτεσιώτης είπε από την άλλη:
 
Για τη συμμετοχή του: «Είναι φοβερό συναίσθημα. Είναι μεγάλη επιβράβευση για μένα και μου δίνει κίνητρο για την συνέχεια».
 
Για τις σχέσεις με Ρομπέρτο, Καπίνο και Ράντο: «Οι σχέσεις μας με τα παιδιά και τον προπονητή είναι σε πολύ καλό επίπεδο και προπονητικά και προσωπικά. Εμπιστευόμαστε προσωπικά πράγματα και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Το όνειρό μου είναι να έχω ανάλογο μέλλον στην ομάδα».
 
Για το ματς: «Μπορεί να μην υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο, αλλά ήμασταν υποχρεωμένοι να είμαστε σοβαροί όπως το κάναμε και το ίδιο θα γίνει και στα επόμενα παιχνίδια».
 
Για τον κόσμο: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας να πανηγυρίσουμε μαζί τον τίτλο στον αγώνα με την Καλλονή».

Best of internet