Παπαθανασάκης: «Δεν ξέρω αν θα πάρουμε αδειοδότηση»

Gazzetta team
Παπαθανασάκης: «Δεν ξέρω αν θα πάρουμε αδειοδότηση»

bet365

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης υποστήριξε πως το θέμα της αδειοδότησης παραμένει ακόμα ανοιχτό.

Ο ομογενής επιχειρηματίας με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ3 μίλησε για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο και κάναμε κάποιες ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Η αλήθεια είναι ότι εμείς είμαστε μια νέα ομάδα που πέρσι κάναμε ορισμένα καλά παιχνίδια και αυτά τα παιδιά πρέπει να τα στηρίξουμε. Θα χρειαστούμε χρόνο για να φτάσουμε τον Ηρακλή ψηλά. Θα χρειαστούμε τρία – τέσσερα χρόνια ακόμη. Πέρσι ήμασταν στην Football League. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Τα παιδιά είναι μικρά σε ηλικία και θα χρειαστούμε χρόνο».

Για το θέμα της αδειοδότησης, αλλά και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά είπε: «Δεν ξέρω αν θα πάρουμε την άδεια. Εκείνο που ξέρω είναι ότι ακόμη και αν δεν πάρουμε, ο Ηρακλής θα κινηθεί στο ίδιο πλάνο. Θα αναζητήσει νέους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να σταθούν καλά στις απαιτήσεις που έχει ο σύλλογος και να αγωνιστούν στην Εθνική. Με τον τρόπο αυτό θα χτίσουμε μια βάση νεαρών παικτών που θα ανεβάσουν την ομάδα σε ένα υψηλότερο σημείο. Να είστε σίγουροι λοιπόν ότι του χρόνου ο Ηρακλής θα είναι πιο «νέος» και πιο δυνατός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα