Σίλβα: «Πάντα να αποδεικνύουμε γιατί είμαστε πρωταθλητές»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Πάντα να αποδεικνύουμε γιατί είμαστε πρωταθλητές»! (vid)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε για τις άδειες κερκίδες και το πόσο δεν του αρέσει όταν συμβαίνει αυτό αλλά και την απόδοση του Ολυμπιακού με Πανθρακικό.
O κ. Σίλβα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το παιχνίδι και την διάθεση που είχε ο Ολυμπιακός αν και ήταν κεκλεισμένων των Θυρών το ματς: Πραγματικά η υποχρέωση η δική μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο σε άδειο γήπεδο για ακόμα μία φορά. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να τιμάμε αυτήν την φανέλα κάθε φορά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.
Την εναλλακτική του για να μην υπάρχει τιμωρία έδρας και το πόσο δεν του αρέσει ένα άδειο γήπεδο: Δεν είναι εύκολο ούτε για μένα ούτε για κανέναν. Η θέση μου δεν είναι αυτή που μου δίνει την ευκαιρία να μιλάω γι' αυτό. Είναι άσχημο όλο αυτό. Ειδικά για εμάς που παίζουμε με γεμάτο γήπεδο όταν δεν έχουμε τιμωρία. Ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε ιδέες από άλλα πρωταθλήματα αλλά δεν είναι αυτή η θέση μου και η δουλειά μου.
Το τι λέει στους παίκτες του για να τους εμψυχώνει και να κρατιούνται σε τέτοιο επίπεδο: Ναι. Υπάρχει κάτι που τους λέω πάντα. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα και έχουμε μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα. Όποιος όμως εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό πρέπει πάντα να παίζει για κερδίζει αλλά και να παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο. Και επειδή είναι ένας μεγάλος σύλλογος αλλά και για να χαίρεται ο κόσμος. Αυτό λέω στους παίκτες μου. Πρέπει πάντα να αποδεικνύουν πως είναι πρωταθλητές. Να το αποδεικνύουμε πάντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα