Στραματσόνι: «Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο»

Νίκος Αθανασίου
Στραματσόνι: «Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για τα λάθη στην άμυνα και στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του που έφερε την ανατροπή και την νίκη.

Αναλυτικά ο Ιταλός είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για τα αμυντικά προβλήματα και που οφείλονται: «Για να είμαι ειλικρινής κάναμε πολλά λάθη απόψε και φυσικά μου αρέσει να μιλάω για ομαδικά και όχι ατομικά λάθη. Μερικές φορές, το λέω γενικά, όταν δεν παίζεις για ένα διάστημα θες χρόνο για να επιστρέψεις. Αυτά μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Είναι ομαδικό λάθος. Λάθος όλων μας και δικό μου Πρέπει να γυρίσουμε την σελίδα, να ξεχάσουμε αυτά τα λάθη και να συνεχίσουμε».

Για τον Μαμούτε που πρώτη φορά ξεκίνησε βασικός: «Ήταν λάθος μου επειδή τα χαρακτηριστικά του Λέτο και του Μαμούτε είναι πολύ όμοια. Ο Μαμούτε είναι 20 χρονών. Στο πρώτο μέρος οι επιθετικοί μας πήγαιναν προς την μπάλα, κανείς δεν έκανε κίνηση προς την περιοχή. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και είναι σημαντικό σε αυτά τα ματς θα καταλάβουν όλοι το πλάνο για του χρόνου. Γενικά μιλώντας θέλουμε να καταλάβουμε αν αυτοί μπορούν στον Παναθηναϊκό να βοηθήσουν, να είναι μέλη της ομάδας».

Για το αν του άρεσε η αντίδραση μετά το 2-1 της Βέροιας: « Ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο μέρος. Το είπα στα παιδιά απευθείας. Κανείς δεν ήταν χαρούμενος στα αποδυτήρια. Αυτό μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο. Τους είπα πριν το ματς πως στο ποδόσφαιρο πως αυτά τα ματς είναι περίεργα. Ίσως να πίστεψαν μετά το 1-0 το ματς τελείωσε. Στο δεύτερο είδαμε τον Παναθηναϊκό που βλέπουμε τελευταία, με πολλές ευκαιρίες, ενέργεια. Αυτό είναι καλό και το κρατάμε. Αξίζαμε την νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα