Στοϊνοβιτς: «Να βρεθεί λύση και να μην πάμε στα άκρα»

Δημήτρης Τομαράς
Στοϊνοβιτς: «Να βρεθεί λύση και να μην πάμε στα άκρα»

bet365

Ο τεχνικός του Πανθρακικού μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την ήττα από Ολυμπιακό και τον κίνδυνο του Grexit.
Ο κ. Στοϊνοβιτς είπε για:
Το ματς: Εντάξει είναι δύσκολο όταν είσαι στις τελευταίες θέσεις και παίζεις με τον πρωταθλητή και καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και είναι και περίεργο με κλειστές κερκίδες. Ο Ολυμπιακός έχει μία άλφα ποιότητα. Εμείς ελέγξαμε το ματς στο πρώτο 25λεπτο αλλά μετά καταρρεύσαμε. Έπεσε η ψυχολογία μας και δεν είχαμε και όρεξη και διάθεση μετά το 3-0. Στο β' μέρος έπεσε ο ρυθμός αλλά ο Ολυμπιακός είχε πάλι φάσεις. Εμείς είχαμε φάσεις στο α' και β' μέρος αλλά δεν σκοράραμε. Πολύ καλός ο Αθανασιάδης που έβγαλε πολλά σουτ. Το πολύ ευχάριστο είναι πως έπαιξε πολύ καλά ο Γαβριηλίδης και έδειξε πως μπορούμε να τους υπολογίζουμε. Μπήκαν και οι Ρίζος και Ψάλτης και πήραν εμπειρίες. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό όχι μόνο για το πρωτάθλημα αλλά και για την δουλειά του. Εμείς ελπίζω να είμαστε ορεξατοι στο επόμενο εντός έδρας ματς. Να πάμε καλά και να αφήσουμε καλές εντυπώσεις στον κόσμο.
Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον κίνδυνο αποβολής της ΕΠΟ: Όλοι διαβάζουμε και ενημερωνόμαστε για το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι κακό όλο αυτό που γίνεται και δύσκολο. Ο ρομαντικός δεν είναι σίγουρος για το τι πρέπει να γίνει. Το τι είναι το πιο σωστό. Ίσως ένα ταρακούνημα να γίνει για το καλό του αθλήματος αλλά από την άλλη εάν πάει η κατάσταση στα άκρα δεν βοηθάει αυτό και θα αφήσει τις ομάδες εκτός Ευρώπης. Μακάρι να βρεθεί μία κοινή γραμμή και να υπάρχει ισορροπία και σωστά πράγματα και στην Λίγκα και τα άλλα πρωταθλήματα. Κάποιοι μπορούν να πουν πως οι Έλληνες μπορούν να αναδειχθούν έτσι αλλά χωρίς ξένους χάνεται και η ποιότητα και ενώ βοηθιούνται και οι Έλληνες. Να βρεθεί μία κοινή και σωστή λύση και να μην πάμε στα άκρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα