Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο ο ΟΦΗ!

Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο ο ΟΦΗ!

Φώτης Καρακούσης
Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο ο ΟΦΗ!

bet365

Στον πόντο μείωσε την διαφορά του από τον Φωστήρα ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί επικράτησαν στα Καμίνια του Ατρόμητου Πειραιά με 1-0 και συνδυασμό με το 0-0 του «φονέα» στην Κηφισιά μείωσαν την διαφορά στον έναν βαθμό.

Ασταμάτητος δείχνει το τελευταίο διάστημα ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί βαδίζουν από νίκη σε νίκη και βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο να καταφέρουν την άνοδο στην Β' Εθνική. Για την ακρίβεια βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον Φωστήρα, μειώνοντας και άλλο την μεταξύ τους διαφορά.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια επικράτησε του Ατρόμητου Πειραιά με 1-0 με γκολ του Περογαμβράκη με εκτέλεση πέναλτι και σε συνδυασμό με το 0-0 του Φωστήρα μέσα στην Κηφισιά μείωσε στον πόντο την διαφορά από τον «φονέα των γιγάντων» (55 με 54).

Οι Κρητικοί μπήκαν στο ματς στα Καμίνια με την λογική της καλύτερης ομάδας που θέλει να πάρει τη νίκη και το κατάφεραν. Αρχικά έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, όμως στο 39' ο Περογαμβράκης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 0-1, δίνοντας την σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Μια νίκη που πανηγυρίστηκε ακόμα περισσότερο μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα του αγώνα στην Κηφισιά, όπου ο Φωστήρας δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη μένοντας στο 0-0. Πλέον με τα πέντε ματς να απομένουν και τον αγώνα με τον Φωστήρα εντός την τελευταία αγωνιστική, ο ΟΦΗ θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση και την άνοδο στην Football League.

Oι συνθέσεις:

Ατρόμητος Π.: Παπαδόπουλος, Κολιός, Σιγάλας, Χριστόπουλος, Φυσαράκης, Ράπτης, Παλαιοπάνος (34′ Μπαλτζάκης), Σαμιώτης, Δανάσης, Παναγιωτόπουλος, Ευθυμιάδης

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Μπολάκης, Ραπτάκης, Κώτσιος, Νάστος, Χαντί (82′ Φουκαράκης) , Φαμπινιο, Κοιλιάρας (73′ Πατηνιώτης), Καλέ, Περογαμβράκης (66′ Πόποβιτς)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα