Συγχαρητήρια και... πικρία για τον κόσμο από ΑΕΛ!

Συγχαρητήρια και... πικρία για τον κόσμο από ΑΕΛ!

Gazzetta team
Συγχαρητήρια και... πικρία για τον κόσμο από ΑΕΛ!

bet365

Ανακοίνωση με την οποία δίνει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη επί της Καλλιθέας, αλλά εκφράζει και την στεναχώρια της για την συμπεριφορά του κόσμου μετά τη λήξη, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στους ήρωες ποδοσφαιριστές μας και στο προπονητικό μας team γιατί, απέναντι σε μια αδικαιολόγητα φανατισμένη ομάδα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ξεκούρασε τους μισούς παίκτες της, ώστε να μην έχουν ούτε τραυματισμούς ούτε αποβολές, για να παίξει πλήρης το παιχνίδι με την ομάδα μας, έδειξαν ότι δίκαια θα πάρουν το πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ιδιάιτερα στενοχωρημένο για το γεγονός ότι, παρά το νικηφόρο αποτέλεσμα και παρά το ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι από τις 26 αγωνιστικές τις 25 στην 1η θέση του πρωταθλήματος, απέναντι σε ομάδες κακοποιών ιδιοκτητών και κακοποιών managers, οι οπαδοί μας οι οποίοι μέχρι σήμερα μας στηρίζουν εντός κι εκτός έδρας όχι μόνο δεν χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας αλλά χειροκρότησαν αυτούς οι οποίοι πριν από λίγες αγωνιστικές άλλαξαν όλο το χάρτη του πρωταθλήματος στην ήττα με τον Πανελευσιανιακό στην έδρα τους αλλά και αυτούς που έχαναν 3-0 στο ημίχρονο με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Χειροκρότησαν αυτούς οι οποίοι απ’ το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό σακάτεψαν στο ξύλο τους καθαρούς ποδοσφαιριστές μας, γι' αυτό και οι 2 απόλυτα δικαιολογημένες αποβολές, ειδικά τον Μπόγιοβιτς του οποίου το σώμα (υπάρχουν σχετικές φωτοφραφίες που θα δοθούν στη δημοσιότητα) από το πολύ ξύλο που έφαγε χθες, στο μισό τουλάχιστον 2ο ημίχρονο και δεν μπορούσε καν να περπατήσει, θυμίζει αιχμάλωτο πολέμου που τον έχουν βασανίσει.

Η διαφορά της φετινής ΑΕΛ είναι ότι τόσο το προπονητικό team αλλά και η διοίκησή της γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι με τέτοιες ομάδες να διαχειριστείς το γεγονός ότι έχεις στα χέρια σου τον θησαυρό της νίκης που σε οδηγεί στην άνοδο, ενώ ο αντίπαλος παίζει με 1 παίκτη λιγότερο, γιατί ουσιαστικά ο Μπόγιοβιτς από το πολύ ξύλο και τον τραυματισμό δεν μπορούσε να προσφέρει, με τα 2 σου αμυντικά χαφ να έχουν ήδη κίτρινη κάρτα και να μη μπορούν να μαρκάρουν για να μην αποβληθούν, πως μπορεί να στραβώσει ένα παιχνίδι και ότι εκείνο που σε ενδιαφέρει είναι αποκλειστικά η νίκη αφού ο αντίπαλος τα ρισκάρει όλα και δεν έχει τίποτα να χάσει.

Το ποδόσφαιρο είναι η προσπάθεια να πετύχεις γκολ και σε αυτό τον τομέα η ΑΕΛ, εκτός από το μοναδικό γκολ της συνάντησης, είχε 4 ανεπανάληπτα τετ-α-τετ, ουσιαστικά με άδειο τέρμα με τον σακατεμένο από το ξύλο Μπόγιοβιτς, ενώ ο αντίπαλος δεν είχε ούτε μία ευκαιρία εκτός από 1 σουτ έξω από την περιοχή στην εξέδρα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Είναι σίγουρο ότι εάν επιτυγχάνετο ένα από αυτά τα γκολ, είτε στο 1ο είτε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, μπορεί το σκορ να ήταν αστρονομικό.

Εμείς πλέον στην ΠΑΕ ΑΕΛ έχουμε τη γνώση και την ηρεμία, όπως έχουμε αποδείξει σε όλη τη διάρκεια της περιόδου, να μην αντιδρούμε εν θερμώ και χάριν εντυπώσεων.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους συνδέσμους των οργανωμένων, γιατί δεν αποδοκίμασαν ούτε μια στιγμή τους ποδοσφαιριστές μας αλλά αντιθέτως τους στήριξαν σε όλες τις δύσκολες στιγμές του χθεσινού παιχνιδιού και στο τέλος τους αποθέωσαν όπως τους αξίζει.

Όταν αυτοί οι ποδοσφαιριστές κερδίζουν εκτός έδρας στο Αίγιο, στην Καλλιθέα, στις Σέρρες, στην Ελευσίνα, στον Εύοσμο κι έχουν πετύχει ανατροπές με 9 παίκτες στον Κισσαμικό και στην Πάτρα, αλλά και έχουν κερδίσει μέχρι σήμερα όλα τα ντέρμπι, όχι μόνο δεν τους αποδοκιμάζεις αλλά ψάχνεις να βρεις την ευκαιρία να τους αποθεώσεις».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα