Τρομερή «μπηχτή» της αδερφής του Κριστιάνο στον Πικέ (pic)

Τρομερή «μπηχτή» της αδερφής του Κριστιάνο στον Πικέ (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Τρομερή «μπηχτή» της αδερφής του Κριστιάνο στον Πικέ (pic)

bet365

Σε μια... παραλλαγή του μηνύματος του Ζεράρ Πικέ από πέρυσι, η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, έγραψε στο twitter μετά τη νίκη της Ρεάλ στο «Καμπ Νου»: «Όλα από εσένα ξεκίνησαν Πικέ, έτσι δεν είναι;».

Ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» σκόραρε με κεφαλιά για ν' ανοίξει το σκορ το βράδυ του Σαββάτου στο clasico, όμως, οι Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο έφεραν τούμπα το ματς για το τελικό 2-1 των «μερένχες» και το ... νέο ενδιαφέρον στην κορυφή.

Πέρυσι, στη φιέστα κατάκτησης του τίτλου από τους Καταλανούς, ο Πικέ θυμήθηκε τον Κέβιν Ρολντάν, τραγουδιστή και φίλο του Κριστιάνο που είχε αναρτήσει φωτογραφίες από το πάρτι του Πορτογάλου για τα 30α του γενέθλια μόλις λίγες ώρες μετά από συντριβή της «βασίλισσας» σε ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο, για να έρθει η ... καταστροφή για τους Μαδριλένους.

«Ευχαριστούμε κι εσένα, Κέβιν Ρολντάν, όλα από εσένα ξεκίνησαν» είχε πει στη γιορτή τίτλου ο υψηλόσωμος στόπερ, για να του... γυρίσει μπούμερανγκ και να γράψει φέτος η αδερφή του Κριστιάνο, Κάτια Αβέιρο:

«Αναρωτιέμαι αν θα χρησιμοποιήσει το Periscope τώρα ο Πικέ. Από εσένα ξεκίνησαν όλα, έτσι δεν είναι;».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα