Γκολάσα: «Δεν ζήτησα να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Γκολάσα: «Δεν ζήτησα να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Εγιάλ Γκολάσα μίλησε για το μέλλον του και για το σημερινό παιχνίδι της ομάδας του στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Ισραηλινός μέσος διέψευσε τις φήμες γύρω από πιθανή λύση του συμβολαίου του, μετά την συνάντηση που είχε στη Θεσσαλονίκη, ο εκπρόσωπος του με τον Λούμπος Μίχελ.

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova:

Για το πώς κύλησε το διάστημα της διακοπής για τον ίδιο και την ομάδα:

«Προσωπικά, δούλεψα πολύ σκληρά και ελπίζω να αγωνιστώ στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό βέβαια δεν εξαρτάται από μένα, εξαρτάται από τον προπονητή. Για την ομάδα, δούλεψε πολύ καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε όπως στα τελευταία δύο παιχνίδια, δηλαδή να συνεχίσουμε με νίκες».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα:

«Αυτή η ερώτηση δεν είναι για μένα. Η ομάδα είναι η ίδια, δεν γίνεται οι ποδοσφαιριστές να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εμείς δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να συνεχίσει καλά και να κλείσει καλά τη σεζόν, για τον κόσμο και για όσους βρισκόμαστε στην ομάδα».

Για το αν η διακοπή ωφελήσει ή ζημιώσει την ομάδα:

«Όλες οι ομάδες είχαν διεθνείς, θα δούμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το αν μας έκανε καλό ή όχι. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά σε αυτό το διάστημα».

Για τις φήμες πως ο εκπρόσωπός του ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να αποχωρήσει :

«Δεν είναι αλήθεια. Ο εκπρόσωπός μου ήταν εδώ και μίλησε με τον καινούργιο πρόεδρο, αλλά το θέμα συζήτησης δεν ήταν αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ, παρά την αφαίρεση βαθμών:

«Όλοι οι παίκτες δίνουν το μάξιμουμ για την ομάδα, ελπίζω να κάνουμε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ και να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή θέση».

Για το πόσο επηρεάζει την ομάδα η απουσία του κόσμου:

«Σίγουρα είναι καλό να παίζεις με τον κόσμο στο πλευρό σου, αλλά δεν είναι ερώτηση για τους ποδοσφαιριστές. Θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να παίζουμε καλά, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν στο γήπεδο υπάρχουν θεατές ή όχι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα