Άρσεναλ και Τσέλσι διαψεύδουν οποιαδήποτε εμπλοκή με αναβολικά

Κώστας Ζάλιαρης
Άρσεναλ και Τσέλσι διαψεύδουν οποιαδήποτε εμπλοκή με αναβολικά

bet365

Τους ισχυρισμούς του Δρ. Μαρκ Μπόναρ περί χρήσης αναβολικών ουσιών από ποδοσφαιριστές τους, απέκρουσαν οι Άρσεναλ και Τσέλσι, κάνοντας λόγο για ψευδείς καταγγελίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Sunday Times», ο Δρ. Μπόναρ είχε επαφές με ποδοσφαιριστές ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, κατονομάζοντας τις Άρσεναλ, Τσέλσι, Λέστερ και Μπέρμιγχαμ, όχι όμως τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους «συνεργάστηκε» για να τους χορηγήσει τα αναβολικά.

Οι Άρσεναλ και Τσέλσι αντέδρασαν στους ισχυρισμούς του Μπόναρ και με ανακοινώσεις τους, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τους αναληθείς ισχυρισμούς του γιατρού.

«Είναι αβάσιμες καταγγελίες. Έχουμε μηδενική ανοχή σε και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας στο συγκεκριμένο ζήτημα και οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν τι θα ακολουθήσει και πως θα πρέπει να διαχειριστούμε το ζήτημα» ανέφεραν οι «κανονιέρηδες», με τους «μπλε» να τονίζουν:

«Είναι παντελώς ψευδή και δίχως βάση τα όσα κυκλοφόρησαν. Δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ με τον Δρ. Μαρκ Μπόναρ και δεν έχουμε ουδεμία επαφή μαζί του, ούτε σαν σύλλογος, αλλά ούτε και οι ποδοσφαιριστές μας απ' όσο μπορούμε να γνωρίζουμε. Οι παίκτες της Τσέλσι συχνά επιδίδονται σε τεστ αντι-ντόπινγκ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα