Βενγκέρ: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος...»

Βενγκέρ: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος...»

Gazzetta team
Βενγκέρ: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος...»

bet365

Ικανοποιημένος από την άνετη νίκη της Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά το 4-0 επί της Γουότφονρτ, ενώ παράλληλα στάθηκε ιδιαίτερα και στην παρουσία του Άλεξ Ιγουόμπι.

«Παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Έχω πει πως από εδώ και πέρα θα προχωράμε παιχνίδι-παιχνίδι και θα επικεντρωνόμαστε μονάχα στη δική μας παρουσία και ακριβώς αυτό κάναμε σήμερα», ανέφερε αρχικά ο Αλσατός και συνέχισε:

«Δεν μας νοιάζει πόσο ρεαλιστικό φαντάζει το να κατακτήσουμε στο τέλος το πρωτάθλημα. Εμείς πιστεύουμε στο παιχνίδι μας. Είπα και πριν από τον αγώνα πως θα πρέπει να κοιτάζουμε τι συμβαίνει και πίσω μας, καθώς μας κυνηγάνε, αλλά και να κυνηγάμε και εμείς από την πλευρά μας τις ομάδες που προπορεύονται. Πρέπει απλά να συνεχίσουμε. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, προκειμένου να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που μας έχει απομείνει για τον τίτλο».

Για να κρατήσει ελπίδες τίτλου πρέπει μέχρι το τέλος να κερδίζει. Η Magicbet προσφέρει σε απόδοση 1.85 να πάρει το τρίποντο η Αρσεναλ από την έδρα της Γουέστ Χαμ.

Σε ότι αφορά την παρουσία του Άλεξ Ιγουόμπι: «Είναι ένας δημιουργικός παίκτης που μπορεί με άνεση να σκοράρει κιόλας. Είναι ένας μέσος και επιθετικός ταυτόχρονα, συνεπώς μπορεί να μας βοηθήσει και στον τομέα τη δημιουργίας με τις πάσες του. Είναι εξαιρετικά δραστήριος. Το παιχνίδι μας βασίζεται στην κίνηση και έτσι μπορεί να μας παρέχει μεγάλη βοήθεια».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα