Μοιράστηκαν τους βαθμούς Θέλτα και Λα Κορούνια (vid)

Gazzetta team
Μοιράστηκαν τους βαθμούς Θέλτα και Λα Κορούνια (vid)

bet365

Στην 5η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος παρέμεινε η Θέλτα μετά την ισοπαλία της (1-1) στο ντέρμπι της Γαλικίας με την Λα Κορούνια στο «Μπαλαΐδος». 16η ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τη «Ντέπορ»!

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Θέλτα και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο ντέρμπι της Γαλικίας στο «Μπαλαΐδος» για την 31η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Όλη η δράση σημειώθηκε στο πρώτο μέρος του αγώνα, με τον Κοσταρικανό μέσο των φιλοξενουμένων, Σέλσο Μπόρχες, να ανοίγει το σκορ στο 24' και τον Νολίτο να απαντά 6 λεπτά αργότερα, διαμορφώνοντας στο 30 το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ στο ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις και παρότι η «Ντέρπορ» αγωνίστηκε από το 68' με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αρίμπας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί.

Έτσι η Θέλτα παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς, 5 μακριά από τη Βιγιαρεάλ, ενώ από την άλλη η Λα Κορούνια, που έφτασε τις 16 ισοπαλίες σε 31 αγώνες, ανέβηκε στη 10η θέση με 37 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +9 από τις επικίνδυνες θέσεις.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα