Λουίς Ενρίκε: « Η Ρεάλ ήταν πιο αποτελεσματική»

Gazzetta team
Λουίς Ενρίκε: « Η Ρεάλ ήταν πιο αποτελεσματική»

bet365

Απογοητευμένος από την ήττα στο Clasico εμφανίστηκε ο Λουίς Ενρίκε, τονίζοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πιο αποτελεσματική από τους «μπλαουγράνα», αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που δημιούργησε στα τελευταία λεπτά.

«Δε μου αρέσει να ψάχνω για δικαιολογίες όταν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Έχουμε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ταξιδεύουν για να αγωνιστούν και με τις χώρες του. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» και συνέχισε:

«Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας μου. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, ή να είχαμε πάρει την ισοπαλία, ωστόσο η Ρεάλ ήταν πιο αποτελεσματική στο τέλος. Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, όμως αυτό που μας συνέβη σήμερα μπορεί να τύχει σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Κυριαρχήσαμε στο ματς, όμως υποφέραμε στις αντεπιθέσεις στα τελευταία 15 λεπτά. Μας στεναχωρεί μια ήττα στο Camp Nou, όμως και η ήττα είναι μέσα στα πιθανά αποτελέσματα και κάποια στιγμή θα ερχόταν. Πλέον είναι σημαντικό να προχωρήσουμε και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Ατλέτικο για το Champions League».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα