Ζιντάν: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Ζιντάν: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Ζιντάν: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Clasico του Camp Nou, με τον Ζιντάν να δηλώνει υπερήφανος για τους παίκτες του, τονίζοντας παράλληλα πως αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της «Βασίλισσας».

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη συνολική μας παρουσία και ειδικά με το αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Είναι μία πολύ δύσκολη έδρα. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, για τη νίκη και για την πολύ καλή εικόνα που εμφανίσαμε», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Ρεάλ, ο οποίος έγινε ο τρίτος στην ιστορία της «Βασίλισσας» που καταφέρνει να νικήσει στο Camp Nou και σαν παίκτης και σαν προπονητής , μετά τους Ντελ Μπόσκε και Ντι Στέφανο.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παρ' όλα αυτά πρόκειται απλά για τρεις πόντους. Πλέον πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι μας για το Champions League. Παρότι το ξεκίνημα μας δεν ήταν ιδανικό, συνολικά κάναμε τρομερή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι παίζοντας απέναντι σε παίκτες με εξαιρετικούς παίκτες. Μπορούν να σου προκαλέσουν τεράστια ζημιά σε πολύ μικρό χώρο, ωστόσο ανταποκριθήκαμε πολύ καλά».

Σε ότι αφορά τη συνέχεια για τη «Βασίλισσα», ο Γάλλος τεχνικός της, που έγινε μόλις ο δεύτερος προπονητής της Ρεάλ που φεύγει νικητής στο ντεμπούτο του στο Camp Nou, τόνισε: «Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο, καθώς πλησιάζουμε στην τελική ευθεία της σεζόν. Ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί για μεγάλα πράγματα, ειδικά στο Champions League. Αυτή η νίκη μπορεί να αποδειχθεί το σημείο καμπής για την πορεία μας στο υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και για την ψυχολογία μας. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα. Υπάρχουν ακόμα παιχνίδια. Σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα, πρώτα θα πρέπει να περάσουμε την Ατλέτικο, αφού είμαστε ακόμα τρίτοι. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια».

 

 

 

 

 

 

Best of internet