«Τελικός» στο Καυτανζόγλειο

Απόστολος Παγώνης
«Τελικός» στο Καυτανζόγλειο

bet365

Ηρακλής και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Καυτανζόγλειο σ' ένα παιχνίδι που έχει χαρακτηρισθεί και από τις δύο ομάδες «τελικός» με φόντο την συμμετοχή τους στα play offs.

Ένα από τα παιχνίδι που θα έχουν στρωμένα τα βλέμματα τους οι φίλοι του ποδοσφαίρου, είναι αυτό που θα γίνει αύριο (3/4) στο Καυτανζόγλειο, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο ομάδα θα παίξουν με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς η ισοπαλία δεν βοηθάει κανέναν στους στόχους και στις φιλοδοξίες που έχουν να παραμείνουν κοντά στην έκτη θέση.

Θα παραμείνει ο Αστέρας σε τροχιά πλέι οφ; Στο 2.80 στην Interwetten το διπλό του Αστέρα στην έδρα του Ηρακλη.

Με τις γνωστές απουσίες

Οι «κυανόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και όχι σ' αυτό που ακολουθεί και είναι με τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς εκτός από τις απουσίες των Μπαρτολίνι και Στάμου (τραυματίες) δεν αντιμετωπίζουν κάποιο άλλο πρόβλημα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1. Η συμμετοχή του Χουάντερσον δίνει μια ακόμα λύση στα χέρια του Έλληνα τεχνικού, όμως δεν έχει αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει βασικό με τον Σλοβάκο Πέρνις να έχει τον πρώτο λόγο. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης και Σαραμαντάς. Στη μεσαία γραμμή αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Ιντζόγλου με τον Κυριακίδη, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Λεοζίνιο. Στις πτέρυγες οι Μοντέιρο, Τσιλιανίδη δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.


Χωρίς Σανκαρέ και Λούι

Οι Αρκάδες ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τους δώσουν το δικαίωμα να ελπίζουν μέχρι και το τέλος του Πρωταθλήματος στην διεκδίκηση μιας θέσης για τα play offs. Ο Μάκης Χάβος εκτός από τις απουσίες των Σανκαρέ και Λούι δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς στην διάθεση του τέθηκαν και οι Γκοϊάν, Τριανταφυλλόπουλος και Μπαντής. Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τους Μπαντής στο τέρμα και Γιαννούλης-Κιτοκό στα άκρα της άμυνας. Ο Γκοϊάν θα πάρει τη θέση του Σανκαρέ κι ο Ζησόπουλος θα είναι ο παρτενέρ του. Στο κέντρο θα δούμε τους Κουρμπέλη-Χαμντάνι με τους Φερνάντες και Δημούτσο να είναι στα άκρα κι ο Μπερτόλιο θα βρεθεί πίσω από τον Μάσα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ηρακλής (13ος, 31 β.) - Αστέρας Τρίπολης (9ος, 34 β.): Κυριακή 3/4 19:00, Novasports

Ηρακλής (4-2-3-1): Πέρνις, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Τσιλιανίδη, Βέλλιος.

Αποστολή: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, , Καραγκούνης, Τσότρας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Ρομάνο, Πασάς, Περόνε, Μπουλούτ.

Απόντες: Μπαρτολίνι, Στάμου (τραυματίες)

Αστέρας Τρίπολης (4-2-3-1): Μπαντής, Γιαννούλης, Κιτοκο, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλη, Χαμντάνι Φερνάντες, Δημούτσο , Μπερτόλιο Μάσα.

Αποστολή: Θεδωρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Αλόκο, Ντουντού, Δημούτσος, Τσάβες, , Στανισάβλιεβιτς, Μούκαμ, Μάσα.

Απόντες: Σανκαρέ, Λούι (τιμωρημένοι)

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο στάδιο

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα