Ζντιέλαρ: «Καθιέρωση σε Ολυμπιακό και Champions League»

Ζντιέλαρ: «Καθιέρωση σε Ολυμπιακό και Champions League»

Ζντιέλαρ: «Καθιέρωση σε Ολυμπιακό και Champions League»

Την επιθυμία του για καθιέρωση στην ομάδα του Ολυμπιακού και για να αγωνιστεί στο Champions League εξέφρασε ξανά ο Σάσα Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:
 
Για τα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος της σεζόν: «Έχουμε κίνητρο, θέλουμε να νικάμε σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, έχουμε πετύχει 13 νίκες. Θέλουμε νίκες σε όλα τα ματς και συνολικά 15 νίκες στην έδρα μας». 
 
Για την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό: «Νιώθω πάρα πολύ καλά, γιατί είχα την ευκαιρία να παίξω. Αν και δεν αγωνίστηκα πολύ, είχα γύρω στα 13 παιχνίδια αν δεν κάνω λάθος και θέλω πολύ να παραμείνω και την επόμενη χρονιά να παίξω όσο περισσότερο γίνεται και να είμαι στην αρχική ενδεκάδα». 
 
Για το ποιος είναι ο μεγάλος του στόχος, απάντησε: «Να παίξω στο Champions League και να είμαι σε όλα τα παιχνίδια βασικός. Αυτός είναι ο στόχος μου και θα κάνω τα πάντα για να τον πετύχω». 
 
Για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ως Ολυμπιακός είμαστε ορθόδοξα αδέρφια με τους Σέρβους, έχουν πολύ καλούς οπαδούς και πιστεύω πως θα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι για όλους μας».

Best of internet