Και στο Euronews η προσφορά αγάπης του Ολυμπιακού

Και στο Euronews η προσφορά αγάπης του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Και στο Euronews η προσφορά αγάπης του Ολυμπιακού

bet365

Τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα συνεχίζουν να κάνουν ειδική αναφορά στην προσφορά αγάπης του Ολυμπιακού προς τους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά.

Την μεγάλη προσφορά αγάπης του Ολυμπιακού κάλυψε από κοντά το Euronews, το οποίο συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ του αναφέρει: «Περισσότεροι από έξι χιλιάδες πρόσφυγες βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά περιμένοντας να ανοίξουν τα σύνορα προκειμένου να βρουν μια καλύτερη ζωή. Κυνηγημένοι από τον πόλεμο, έχουν εγκατασταθεί σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς, με εκατοντάδες εθελοντές να τους βοηθούν καθημερινά. Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα της πόλης, ο Ολυμπιακός, δίνει το παρών κάθε μέρα προκειμένου να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους. Από τις 4 Μαρτίου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με εντολή του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη, προσφέρει φαγητό, είδη ένδυσης και μπάλες». Μάλιστα το ρεπορτάζ αυτό του Euronews έχει πάρει ιδιαίτερα μεγάλη έκταση και έχει τύχη σημαντικής προβολής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα