Πασάς: «Να παίξουμε ο ένας για τον άλλον»

Gazzetta team
Πασάς: «Να παίξουμε ο ένας για τον άλλον»

bet365

Ο Γιάννης Πασάς μίλησε για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης χαρακτηρίζοντας το δύσκολο. Ο μέσος του Ηρακλή στάθηκε και στα στοιχεία που πρέπει να δείξει η ομάδα του για να πάρει την νίκη.

Ο Γιάννης Πασάς με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τον κράτησε εκτός δράσης για δύο μήνες είπε: «Επέστρεψα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Είμαι πλέον διαθέσιμος. Όλα στην περίοδο που ήμουν εκτός κύλησαν καλά, έκανα καλά αποκατάσταση και ανυπομονώ να ξανά αγωνιστώ»

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα το παλέψουμε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Το «κλειδί» για εμάς είναι να παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Με πάθος, δύναμη και τη συμπαράσταση του κόσμου μας πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για το που θα κριθεί ο αγώνας: «Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας. Αν είμαστε όπως πρέπει θα πάρουμε το τρίποντο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα