ΠΑΟΚ: Τους χαλάρωσε (vid & pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τους χαλάρωσε (vid & pics)

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς στη σημερινή (2/4) προπόνηση αποφάσισε να χαλαρώσει τους παίκτες του εισάγοντας μία άσκηση που έφερε αρκετά γέλια και πειράγματα.

Ένας μεγάλος πονοκέφαλος για κάθε τεχνικό τιμ είναι πως θα καταφέρουν να κάνουν το πρόγραμμα της προπόνησης όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό για τους παίκτες τους. Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του το Σάββατο (2/4) στην Τούμπα τα κατάφεραν και με το παραπάνω εισάγοντας μία άσκηση που έσπασε την ρουτίνα της προγράμματος.

Οι κανόνες ήταν απλοί. Ο κάθε παίκτης έπρεπε να εκτελέσει με το κεφάλι και να σκοράρει στις αυτοσχέδιες εστίες έχοντας όμως ένα δύσκολο εμπόδιο να ξεπεράσουν το οποίο δεν ήταν άλλο από κάποιον συμπαίκτη τους. Οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς ξεδίπλωσαν τις αρετές τους ως τερματοφύλακες με σπουδαίες επεμβάσεις, με τους Σκόνδρα και Κίτσιου να κλέβουν την παράσταση. Όσων αφορά στα υπόλοιπα τεκταινόμενα στην Τούμπα το μενού περιελάμβανε ασκήσεις με εμπόδια σε ήπιους ρυθμούς ενόψει και της αυριανής αναμέτρησης.

Το τρίποντο στη Νέα Σμύρνη για να «κλειδώσει» την παρουσία του στα πλέι οφ ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Σε απόδοση 2.30 το διπλό στη Novibet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα