Η ώρα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου

Η ώρα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου

Νίκος Αθανασίου
Η ώρα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου

bet365

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Βέροια, με τον Αντρέα Στραματσόνι να αφήνει εκτός αποστολής τον Λουκ Στιλ και να δίνει φανέλα βασικού στον ομογενή πορτιέρο. Εκτός Κουτρουμπής και Μολέδο.


Στην καθιερωμένη συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι ο Αντρέα Στραματσόνι είχε ξεκαθαρίσει πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής πριν τα πλέι-οφ σε ποδοσφαιριστές που δεν ήταν βασικοί το τελευταίο διάστημα. Σε αυτό το πλαίσιο άφησε εκτός αποστολής τον Λουκ Στιλ και αναμένεται να χρίσει βασικό τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στο ντεμπούτο του ομογενή πορτιέρο με την φανέλα του «τριφυλλιού». Από κει και πέρα, Κουτρουμπής λόγω ίωσης και Μολέδο έμειναν εκτός ενώ τιμωρημένοι για αυτό το ματς είναι οι Μπεργκ και Βιγιαφάνιες.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Σάντσεθ, Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ και Λέτο. Στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» ανοίγματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα