Στο ξενοδοχείο... άπαντες στην Κέρκυρα

Στο ξενοδοχείο... άπαντες στην Κέρκυρα

Στο ξενοδοχείο... άπαντες στην Κέρκυρα

Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα θέλει να κάνει η Κέρκυρα την Κυριακή και για τον λόγο αυτό ο Αλέκος Βοσνιάδης πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο.

Να μη χαθεί για κανένα λόγο η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του δεν θέλει ο Αλέκος Βοσνιάδης στην Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», με δεδομένη την τιμωρία του Απόλλωνα, βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό είναι κομβικό.

Πρόκειται για ένα ματς που έρχεται μετά το παιχνίδι στα Χανιά που δεν έγινε, αλλά και την αναμενόμενη τιμωρία του Απόλλωνα. Έτσι ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν ήθελε σε καμία περίπτωση οι ποδοσφαιριστές του να σκέφτονται κάτι άλλο εκτός από το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό. Για τον λόγο αυτό πήρε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο και πριν το ματς την Κυριακή θα ανακοινώσει την αποστολή.

Εξαίρεση σε αυτό ο τιμωρημένος Βενέτης και ο ανέτοιμος Ζουμπουλάκης. Το ματς αυτό για την Κέρκυρα είναι ίσως το πιο... εύκολο σε ότι αφορά το πρόγραμμα των επόμενων τριών αγωνιστικών, μιας και ακολουθεί το ματς με την Λαμία εκτός και με την ΑΕΛ εντός.

Best of internet