Οι 11 του Πλατανιά για Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Οι 11 του Πλατανιά για Ξάνθη

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος έχει κάνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Δεν έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο του Πλατανιά λόγω της τιμωρίας του.
Για τους Χανιώτες ο Σωτηρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Τετράδα άμυνας με Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν και Βάντερσον.
Αμυντικά χαφ οι Μουνάφο και Γκνιάτιτς, επιτελικός ο Γουνδουλάκης, άκρα με Στανισάβλιεβιτς και Ντίνα και φορ ο Ανγκούλο.
Έτσι η πιθανή 11άδα για τον Πλατανιά είναι με: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Γουνδουλάκη, Ντίνα και Ανγκούλο. Κατά τα άλλα ο Παράσχος έχει τιμωρηθεί από την Λίγκα και δεν θα μπορεί να καθίσει στον πάγκο στον αγώνα με την Ξάνθη.
Στον Παράσχο έχουν επιβληθεί: α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε ημέρες και β) χρηματική ποινή χιλίων ευρώ. Στον γυμναστή και βοηθό του Λεωνίδα Παπαδάκη επιβλήθηκαν: α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε ημέρες και β) την χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα