Γκιρτζίκης: «Δεν πρόκειται να υποκύψω σε κανέναν εκβιασμό»!

Δημήτρης Τομαράς
Γκιρτζίκης: «Δεν πρόκειται να υποκύψω σε κανέναν εκβιασμό»!

bet365

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του, τονίζοντας προς τους συνεργάτες του ότι δεν πρόκειται να υποκύψει σε κανέναν εκβιασμό από την Πολιτεία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ το τελευταίο διάστημα δέχεται διαρκείς εξωτερικές πιέσεις προκειμένου να αποχωρήσει από την θέση του. Όλα βέβαια ξεκίνησαν από την αξίωση του Σταύρου Κοντονή προς τους εκπροσώπους των FIFA / UEFA για την απομάκρυνσή του και το κλίμα αυτό συνεχίζει να υφίσταται μέχρι σήμερα. Ο ίδιος από την πλευρά του εκείνο που ξεκαθάριζε το Σάββατο προς τους συνεργάτες του είναι πως «εάν κάνω πίσω, δέχομαι την παρέμβαση της Πολιτείας! Δεν γίνεται να κάνω πίσω. Δεν πρόκειται να υποχωρήσω και να υποχωρήσουμε ως ΕΠΟ σε κανέναν εκβιασμό»!

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στους άμεσους συνεργάτες του στην Ομοσπονδία έχει γίνει αποδέκτης τηλεφωνημάτων από εκπροσώπους Ενώσεων για να του δείξουν την στήριξή τους ως προς το κομμάτι της παρέμβασης στο αυτοδιοίκητο. Στην ΕΠΟ παρουσιάζονται βέβαιοι πως εντός των... τειχών δεν υπάρχει κανένα πρέσινγκ από κανέναν προς τον ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ για να αφήσει την θέση του αυτήν την στιγμή.

Από εκεί και μετά η Ομοσπονδία δεν πρόκειται να κάνει πίσω ούτε στο θέμα του ΣτΕ. Η επόμενη προσπάθεια για εκδίκαση (σ.σ. γιατί λόγω αποχής δικηγόρων δεν είναι βέβαιο πως θα γίνει εκδίκαση) έχει οριστεί για τις 5 Απριλίου. Επιπλέον ως προς τις FIFA / UEFA στην Ομοσπονδία αναμένουν έγγραφη ενημέρωση για τις επόμενες προθέσεις της την Δευτέρα. Ότι και εάν αναφέρεται σε αυτήν πρόκειται να κοινοποιηθεί από την ΕΠΟ σε όλες τις Ομοσπονδίες και ακόμα και στην ΔΟΕ!

Το μεγάλο και... καυτό ερώτημα προς την ΕΠΟ βέβαια είναι το εξής: τι θα συμβεί εφόσον οι Τσίπρας και Κοντονής το πάνε μέχρι τέλους και δεν υπαναχωρήσουν; «Το πλέον σημαντικό είναι πως όλες οι ομάδες είναι κατά του GREXIT. Όλοι έχουν καταλάβει το καταστροφικό μέγεθός του για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ότι και εάν συμβεί εκείνη την στιγμή θα δράσουμε όπως πρέπει. Δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη», είναι η απάντηση των στελεχών της Ομοσπονδίας. Όπως σας έχουμε γράψει προ ημερών πάντως από μεριάς Super League υπήρχε μία πίεση για αναθεώρηση των δεδομένων μετά την στάση Κοντονή και το γεγονός πως δεν δείχνει πρόθυμος να υποχωρήσει σε τίποτα και με τίποτα...

 

Τελευταία Νέα