Ολυμπιακός: Χωρίς τον κόσμο του στο «Καυτανζόγλειο»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Χωρίς τον κόσμο του στο «Καυτανζόγλειο»

bet365

Ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον κόσμο του. Ένταση στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφάλειας.

Χωρίς φιλάθλους του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (19:30) ο εξ αναβολής αγώνας ανάμεσα στον Ηρακλή και στον Ολυμπιακό στο «Καυτανζόγλειο».

Στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ο Ηρακλής εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας του Μάκη Σαρλή, αλλά και τον αντιπρόεδρο του, Θόδωρο Παπαδόπουλο, ενώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Κώστας Παναγόπουλος. Στην διάρκεια της σύσκεψης δεν έλλειψαν τα νεύρα και η ένταση λόγω μία αξίωσης του Ολυμπιακού που είχε να κάνει με αστυνομικά μέτρα. Η... φωτιά πάντως έσβησε σχετικά γρήγορα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ως εξής:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και αφορούσε στα μέτρα τάξης για τον εξ αναβολής αγώνα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ και του Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου (19:30).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα