ΠΑΟΚ: Τιμούν τον πιο πιστό οπαδό του…

ΠΑΟΚ: Τιμούν τον πιο πιστό οπαδό του…

ΠΑΟΚ: Τιμούν τον πιο πιστό οπαδό του…

bet365

Πολλές εκπλήξεις ετοιμάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη μεγάλη γιορτή των 90 χρόνων του Συλλόγου στις 20 Απριλίου. Ας μείνουμε στη μία… Το αξίζει!

Οι άνθρωποι της επιτροπής των 90 χρόνων επιθυμούν η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, να είναι ξεχωριστή και άκρως συγκινησιακή σ’ ένα διαφορετικό ταξίδι από το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου στο παρόν και στο μέλλον.

Πέραν από τις τιμητικές βραβεύσεις των πρωταγωνιστών και των ομάδων, που όλα αυτά τα χρόνια πρόσφεραν στιγμές ευτυχίας στους χιλιάδες φίλους του «Δικεφάλου», θα υπάρχουν κάποια ξεχωριστά γεγονότα, όπως η βράβευση του πιο πιστού οπαδού της ομάδας, του Γιαννάκη.

Ένας άνθρωπος, ο οποίος παρά τα προβλήματα που του «φόρτωσε» η ζωή, λατρεύει τον ΠΑΟΚ. Ζει και αναπνέει για τον «Δικέφαλο». Παίρνει δύναμη και κουράγιο. Γι’ αυτό κάθε Σάββατο, κάθε Κυριακή είναι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, συντροφιά με τον πατέρα του, που έχει επωμιστεί το καθήκον για τον ίδιο και την οικογένεια να πηγαίνει τον γιο του σ’ όλα τα γήπεδα, όπου αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ.

Για τον Γιαννάκη, τα’ χουμε πει, αλλά είναι καλό να τα επαναλαμβάνουμε κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία. Δεν είναι κόπος. Υποχρέωση, είναι. Η αφοσίωση του αποτελεί παράδειγμα και σημείο αναφοράς.

Ετσι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η επιτροπή των 90 χρόνων αποφάσισαν να τον τιμήσουν. Να τον κάνουν να αισθανθεί ωραία σ’ ένα ασπρόμαυρο περιβάλλον, όπου είμαστε σίγουροι, ότι αυτός θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα