Ατλετικο Μαδρίτης - Μπέτις 5-1

Γιώργος Καραμάνος
Ατλετικο Μαδρίτης - Μπέτις 5-1

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος έβαλαν πέντε γκολ (5-1 τη Μπέτις) στη La Liga έπειτα από 2,5 χρόνια, πλησίασαν στο -6 και παρακαλούν για νίκη της Ρεάλ στο Clasico.

Με το μυαλό και στο Clasico, η Ατλέτικο δεν είχε κανένα πρόβλημα να πραγματοποιήσει μία από τις πλέον επιθετικές εμφανίσεις της στη σεζόν ή για την ακρίβεια της εποχής Τσόλο Σιμεόνε. Οι Ροχιμπλάνκος όχι μόνο έβαλαν τέσσερα στη Μπέτις (5-1), αλλά έχασαν και ευκαιρίες για ακόμα τόσα γκολ, έχοντας και δύο δοκάρια.

Η αρχή έγινε με τον Κόκε να σημαδεύει το οριζόντιο (10') και στη συνέχεια να μοιράζει στον Τόρες (37') που πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Αδάν. Ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων είχε ορισμένες εκπληκτικές επεμβάσεις, αλλά στο 42' δέχτηκε το πιο αστείο γκολ της αγωνιστικής, όταν ο Γκριεζμάν έσκαψε τη μπάλα για πάσα και εκείνος αντί να την πιάσει με τα χέρια, την άφησε να περάσει κάτω από τα γόνατα του.

Η Γιουβέντους έχει στρέψει το βλέμμα μόνο στο πρωτάθλημα και την διατήρηση των κεκτημένων της! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Γιουβέντους - Εμπολι, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ντιμπάλα πετύχει το 1ο γκολ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Στο 48' απείλησε η Μπέτις, με τον Ομπλάκ να κάνει σούπερ επέμβαση και να στέλνει στο δοκάρι τη μπάλα από την κεφαλιά του Βέστερμαν. Μόνο που έπειτα άρχισε η κατηφόρα, με τους Μαδριλένους να βγάζουν πολύ γκάζι στο παιχνίδι τους, κάνοντας ό,τι ήθελαν από τα πλάγια. Ο Κορέα έδωσε με το που μπήκε ασίστ στον Χουανφράν (64' πρώτο γκολ του έπειτα από τρία χρόνια) και Γκριεζμάν (86' σκοράρει για 6η σερί αγωνιστική).

Ενδιάμεσα, ο Τομάς είχε δοκάρι (71'), αλλά στο φινάλε (90') βρήκε κι αυτός δίχτυα. Ο Ρουμπέν Κάστρο (78') είχε εκμεταλλευτεί το λάθος του Ομπλάκ, βάζοντας το μοναδικό γκολ της Μπέτις στο ματς. Ηταν η πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2013 που οι Ροχιμλάνκος έβαλαν πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και η πρώτη φορά από το 1978 που έβαλαν +3 γκολ σε τρεις σερί αγωνιστικές, για να βρεθούν έτσι στο -6 και να ελπίζουν σε νίκη της Ρεάλ στο Clasico.

Ατλετικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε):
Ομπλάκ, Νάτσο Μονσάλ, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Αουγούστο Φερνάντες (78' Κρανεβίτερ), Γκάμπι, Σαούλ (69' Τομάς), Κόκε, Φ. Τόρες, Γκριεζμάν

Μπέτις (Χουάν Μερίνο): Αδάν, Βέστερμαν, Πετσέλα, Μοντόγια, Μολινέρο, Ν'Ντιαγιέ, Θεμπάγιος, Φαμπιάν (46' Καντίρ), Μουσόντα (71' Τσάβι Τόρες), Θεχούδο (59' Νταμιάο), Ρουμπέν Κάστρο.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα