Χατζηισαΐας: «Πλέον παίζουμε ο ένας για τον άλλον»

Gazzetta team
Χατζηισαΐας: «Πλέον παίζουμε ο ένας για τον άλλον»

bet365

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, μετά τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό της καριέρας του, είναι έτοιμος για την επιστροφή στη Νέα Σμύρνη…

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του Novasports σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, τον Πανιώνιο, τον τραυματισμό του και την αλλαγή προπονητή στο «Δικέφαλο».

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

Για την πορεία της αποθεραπείας του:

«Έχουμε κάνει μία καλή δουλειά με όλο το τιμ και προσπαθώ να μπω όσο πιο γρήγορα με την ομάδα. Δουλεύω όσο πιο καλά μπορώ και ακούω ότι μου λένε προκειμένου να επιστρέψω το συντομότερο».

Για το πως είναι να αντιμετωπίζει για πρώτη φορά έναν τέτοιο τραυματισμό:

«Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που τραυματίστηκα. Δεν είχα κάτι αντίστοιχο μέχρι τώρα. Άκουσα τους γιατρούς, τους προπονητές και τους φυσιοθεραπευτές και από κει και πέρα συνεχίζω».

Για το πως τον επηρέασε όλο αυτό ψυχολογικά:

«Είμαι καινούργιος στην ομάδα και θέλω να παίξω και να δείξω πράγματα που μπορώ να κάνω. Συνέβη αυτός ο τραυματισμός αλλά εγώ συνεχίζω και δουλεύω» .

Για το τι του έλειψε περισσότερο αυτό το διάστημα:

«Το ότι δεν ήμουν με την ομάδα και έκανα ατομικά προγράμματα μόνο. Δεν κλότσησα μπάλα. Τώρα όμως όλα πήγαν καλά και συνεχίζω» .

Για τις αλλαγές που διαπίστωσε στην ομάδα μετά τον ερχομό του Ίβιτς:

«Νομίζω πλέον παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Ο Ίβιτς είναι ένας πολύ καλός προπονητής, έχει παίξει στον ΠΑΟΚ και ξέρει την νοοτροπία της ομάδας. Μπορεί να βοηθήσει πολύ και το είδαμε και στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν».

Για το που βλέπει τις αλλαγές, στο γήπεδο ή και στην προπόνηση:

«Πιστεύω ότι φαίνεται η αλλαγή και στην προπόνηση και στους αγώνες. Φαίνεται ότι όλοι οι παίκτες έχουμε περισσότερη διάθεση για να προπονηθούμε και μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Είναι θέμα ψυχολογίας πιστεύω» .

Για το πως θα καταφέρει η ομάδα να πάρει την πρώτη θέση στα Play Offs:

«Πιστεύω καταρχάς ότι η ομάδα θα μπει στα Play Offs παρότι έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Αν είμαστε σοβαροί, δουλέψουμε και ακούσουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας θα είμαστε μία χαρά» .Για την εθνική ομάδα:«Είναι θεωρώ όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να φορέσει την φανέλα της εθνικής, όπως και δικό μου» .

Για την δουλειά που έγινε κατά την διακοπή:

«Δουλέψαμε σκληρά, πήραμε και κάποιες ανάσες και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή» .

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:

«Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Πιστεύω θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αν είμαστε σοβαροί και δώσουμε το 100% πιστεύω θα το πάρουμε το παιχνίδι» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα