«Δεν έχουμε ενεργοποιήσει ακόμα την οψιόν του Μπενίτες»

«Δεν έχουμε ενεργοποιήσει ακόμα την οψιόν του Μπενίτες»

Μπορεί στην Ελλάδα να αναφέρεται ότι η Κρουζ Αζούλ αγόρασε τα δικαιώματα του Μπενίτες από τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός διευθυντής της Μεξικανικής ομάδας δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα.

«Δεν έχουμε ενεργοποιήσει ακόμα την οψιόν του Μπενίτες»

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Μπενίτες, που αγωνιζόταν δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Κρουζ Αζούλ, δεν θα επιστρέψει πίσω στο «λιμάνι», αφού η μεξικανική ομάδα πλήρωσε την ρήτρα και αγόρασε τα δικαιώματα του παίκτη.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Εδουάρδο Νταλατόρε, προχώρησε σε δήλωση όπου ξεκαθάρισε ότι για την ώρα τουλάχιστον η μεξικανική ομάδα δεν έχει αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη, καθώς περιμένει να δει και άλλα πράγματα από αυτόν.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ακόμη υπάρχουν απαιτήσεις για τον παίκτη από εμάς, έχουμε καιρό μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε για να ενεργοποιήσουμε την οψιόν. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά θέλουμε να δούμε και άλλα πράγματα».

Πάντως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο Μπενίτες δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, αφού τραυματίστηκε με την εθνική ομάδα, έχει μια σύσπαση στο πίσω μέρος του αριστερού μηρού, και θα παραμείνει εκτός για περίπου 10 ημέρες.  

Best of internet