«Τσέκαραν» Λουίζ Κάρλος, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο

«Τσέκαραν» Λουίζ Κάρλος, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο

Gazzetta team
«Τσέκαραν» Λουίζ Κάρλος, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο

bet365

Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Μπράγκα στα πλαίσια του ταξιδιού τους στην Πορτογαλία, έχοντας στραμμένα τα βλέμματά τους στον μέσο Λουίζ Κάρλος.

Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο βρίσκονται στην Πορτογαλία, προκειμένου να «σκανάρουν» υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ενόψει καλοκαιριού και η αρχή έγινε με την αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Μπράγκα στο «Da Luz».

Σύμφωνα με τη «Sport Day», ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ είχαν στραμμένη την προσοχή τους στο 31χρονο μέσο της Μπράγκα, Λουίζ Κάρλος.

Ο Βραζιλιάνος άσος χαρακτηρίζεται για τα αδιάκοπα τρεξίματα του και την καλή φυσική του κατάσταση, ενώ θεωρείται πως έχει και την πάσα, κυρίως την κοντινή.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως τον παρακολουθούν καιρό, συλλέγοντας στοιχεία για την περίπτωσή του, για την οποία πρόσφατα ενδιαφέρθηκε και η Βασιλεία.

Στην αναμέτρηση απέναντι στη Μπενφίκα αγωνίστηκε βασικός για 83 λεπτά, ωστόσο η εικόνα του αγώνα και το τελικό 5-1 υπέρ των «Αετών» δεν άφησε περιθώρια για ασφαλή συμπεράσματα, δίχως αυτό να σημαίνει πως η περίπτωση του θα εγκαταλειφθεί, μιας και το συγκεκριμένο ταξίδι στην Πορτογαλία είναι περισσότερο αναγνωριστικού χαρακτήρα, με δεδομένο πως είναι ακόμα αρκετά νωρίς σε ότι αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα