Μύγας ο επόμενος υποψήφιος «πράσινος» από Παναιτωλικό

Gazzetta team
Μύγας ο επόμενος υποψήφιος «πράσινος» από Παναιτωλικό

bet365

Την περίπτωση του 21χρονου δεξιού μπακ του Παναιτωλικού, Γιώργου Μύγα, φαίνεται ως έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός από την ελληνική αγορά ενόψει καλοκαιριού.

Ο Γιάννης Ματζουράκης σε συνομιλία του με τον Αντρέα Στραματσόνι στα πλαίσια της συνάντησης των προπονητών της Super League με τον Μίχαελ Σκίμπε ανέφερε αστειευόμενος στον Ιταλό τεχνικό πως μετά τον Βγιαφάνες έχει έτοιμο και άλλο παίκτη που μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των «πρασίνων».

Παρότι αρχικά η σύνδεση είχε γίνει με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, Αμίρ Ουαρντά, σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Γιώργος Μύγας είναι ο παίκτης που έχει μπει στο μικροσκόπιο του «Τριφυλλιού».

Ο 21χρονος δεξιός μπακ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2017, πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν, μετρώντας 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον και αρκετών ιταλικών συλλόγων (Σαμπντόρια, Έμπολι, Ουντινέζε) και θα μπορούσε να αποτελέσει το backup του Μέστο, διεκδικώντας θέση βασικού μελλοντικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα