«Καρφιά» από Ντι Μαρία για Φαν Χάαλ και Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
«Καρφιά» από Ντι Μαρία για Φαν Χάαλ και Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Άνχελ Ντι Μαρία μίλησε για τους λόγους της σύντομης αποχώρησής του από την Γιουνάιτεντ, εξαπολύοντας έμμεσα «καρφιά» για τον Λουίς Φαν Χάαλ και επισημαίνοντας πως έφυγε για να διεκδικήσει τίλους.

Παρότι η μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2014 από τη Ρεάλ προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, ο Άνχελ Ντι Μαρία αποχώρησε μετά από μόλις ένα χρόνο για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μιλώντας στο BBC, ο 28χρονος Αργεντινός τόνισε πως μετακόμισε από το Μάντσεστερ στο Παρίσι για να κερδίσει τίτλους, ενώ κατηγόρησε έμμεσα τον Λουίς Φαν Χάαλ για το γεγονός πως δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί απόλυτα.

Θα συνεχίσει στις νίκες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Σε απόδοση 2.05 στην Sportingbet η νίκη των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στην Εβερτον.

«Δεν είναι ωραίο να μιλήσουμε για συγκεκριμένα πράγματα, όμως στην περίπτωσή μου, περισσότερο δεν με άφησαν να προσαρμοστώ, παρά ήταν δικό μου το πρόβλημα προσαρμογής. Έφυγα από την ομάδα και ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Έχουν αποκλειστεί ήδη από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ βρίσκονται μακριά από το Champions League και τον τίτλο του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο Ντι Μαρία.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω πως κάναμε κάτι λάθος εγώ και οι συμπαίκτες μου. Κάθε φορά που είχα την ευκαιρία, έκανα το καλύτερο που μπορούσα, αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενα. Έτσι, αποφάσισα να φύγω για να κερδίσω πράγματα. Ξεκινούσα σε ένα παιχνίδι σε μία θέση και στο αμέσως επόμενο έπαιζα σε άλλη. Σκόραρα στη μία θέση και έπειτα ξαφνικά στον επόμενο αγώνα έπρεπε να ξεκινήσω σε άλλη θέση. Νομίζω αυτό επίσης δεν με βοήθησε να προσαρμοστώ. Ο προπονητής αποφασίζει που και πως θα αγωνιστεί ο κάθε παίκτης, όμως θα πρέπει και ο ποδοσφαιριστής να μπορεί να νιώθει άνετα στη θέση για να προσαρμοστεί».

Σε ότι αφορά το παρόν και την παρουσία του στην Παρί: «Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο είμαι εδώ. Είμαι ευγνώμων στον προπονητή μου. Από την αρχή μου ξεκαθάρισε με ποιο τρόπο θέλει να με αξιοποιήσει και από τότε δεν έχει αλλάξει γνώμη. Μου έδωσε απόλυτη ελευθερία στις κινήσεις μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα