«Δύσκολα με Παρί οι Χαρτ, Τουρέ, Κομπανί» (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
«Δύσκολα με Παρί οι Χαρτ, Τουρέ, Κομπανί» (gTV)

bet365

Αρκετά αμφίβολους για τον προημιτελικό με την Παρί Σεν Ζερμέν την Τετάρτη (6/4) χαρακτήρισε τους Τζο Χαρτ, Γιάγια Τουρέ και Βινσέντ Κομπανί ο προπονητής της Μάνστεστερ Σίτι, Μάνουελ Πελεγρίνι.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπόρνμουθ το Σάββατο (2/4, 17.00) για την Πρέμιερ Λιγκ, ο Αργεντινός τεχνικός των «πολιτών» ρωτήθηκε για την κατάσταση των τραυματιών της ομάδας.

Συγκεκριμένα, για τον Ντε Μπρόινε ανέφερε πως προπονείται κανονικά εδώ και μέρες, ενώ και ο Νασρί θα είναι έτοιμος για το μεγάλο αγώνα με τους Παριζιάνους. Αντίθετα, η «τριπλέτα» των Χαρτ, Τουρέ και Κομπανί είναι εξαιρετικά αμφίβολη, όπως και ο Μάρτιν Ντεμικέλις.

Στη Ligue 1 τα μεγάλα παιχνίδια επιστρέφουν! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Μονακό - Μπορντό, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα